Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

NFSMW 1.2 nitroya basınca direksiyon sola dönmüyor???? yardım

Hoş geldin! osmanckntt tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
NFSMW 1.2 nitroya basınca direksiyon sola dönmüyor???? yardım

Similar threads

Arkadaşlar; Konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama tek ilgili bölüm burasıydı Ben bilgisayarım için direksiyon seti aldım Kullanım kılavuzunda olduğu gibi her şeyi yükledim, ayarladım Sonra 18 Wos Pedal to the Metal oyunu açtım ve kontrolü yüklediğim direksiyon olarak ayarladım Ama nedense...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Arkadaşlar ben geçen sene DenizliYenişehirTeras ParkDenix'ten sanırım markası Denix olan Usb Titreşimli Direksiyon Seti aldım Set 3 parçadan oluşmaktadır Parça 1 : Direksiyon Girişi : Usb Parça 2 : Gaz,Fren Girişi : Ethernet kablosunun girişi gibi soketli Parça 3 : Vites Girişi : Farenin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Prince of Persia Warrior Within Tam Çözüm Prince of Persia: Warrior Within (PoPWW) tam çözümüne hoş geldiniz Bu rehber yazıda, bölüm çözümlerinin yanı sıra; oyun içerisindeki gizli yerler, silahlar ve tüm gizli resimlerin yerlerini ayrıntılı bir şekilde bulacaksınız Tam çözüme geçmeden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Get to the bank: İlk görevinizde Blackcat size yardım ediyor Soru işareti imgelerinin üstünden geçip önünüze çıkanları temizleyin Oku takip ederek devam edin Bank Aproach: Demoyu izledikten sonra Blackcat ile konuşun ve karşi binaya atlayip bütün teröristleri haklayin Sonra Spider...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Bundan neredeyse 10 yıl önce çıkan ilke Chivalry ile yollarınız kesişmediyse oyuna aşina olmayabilirsiniz. Bu durumda ortaçağda geçen Battlefield 1 Online olarak hızlıca tanımlayabiliriz sanırım. Normalde rekabetçi online oyunlarla çok fazla aramız olmadığını her fırsatta yazıyoruz. Oyuncu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
858,505Konular
982,657Mesajlar
33,045Kullanıcılar
LetStingSon üye
Üst Alt