Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Niğde Tava

Niğde Tava
0
83

yasuo

FD Üye
Katılım
Şub 14, 2021
Mesajlar
21,219
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
37
F-D Coin
80
nigde-tava.jpg

Niğde Tava Tanımı İçin Gereçler

  • 1.5 kg kuzu kuşbaşı
  • 5 adet kapya biber
  • 5 adet yeşil biber
  • 4 adet domates (Ben konserve kullandım)
  • 4 baş sarımsak
  • Kuyruk yağı
  • Yarım çay bardağı zeytinyağı
  • 1 yemek kaşığı salça
  • 2 tatlı kaşığı karabiber
  • 1 çay kaşığı pulbiber
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 tatlı kaşığı tuz

Niğde Tava Tanımı Yapılışı

  1. Eti 10 dakika haşlayalım.
  2. Biberleri ince ince doğrayalım, sarımsağı soyalım.
  3. Haşlanan eti, tüm materyalleri tepsiye katalım.
  4. Baharatlarını atıp karıştıralım.
  5. Üzerine domatesi doğrayıp yayalım.
  6. Kuyruk yağını doğrayıp üzerine serpelim etlerin hizasına gelecek halde su ekleyelim.
  7. 250 derece fırında pişirelim afiyet olsun.
 
858,505Konular
982,700Mesajlar
33,053Kullanıcılar
gakgunSon üye
Üst Alt