Nil Karaibrahimgil den ilginç izah etme 'ÜNLÜ OLACAĞIMI BİLİYORDUM' Bende şarkıcı olacam bende anadolu çocuğuyum biliyordum fakat derhal hiç alakasız bir meslek yapıyorum Demekki neymiş nil biliyormuşnilkaraibrahimgildenilgincaciklama5c4e03c6e3552pngalt 

1548616642 1548616642 nilkaraibrahimgildenilgincaciklama5c4e03c6e7a52nilkaraibrahimgildenilgincaciklama5c4e03c6e7a52 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernilkara18ekim&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg 'KISA DEVRE'YE DAVETLI OLAN NİL KARAİBRAHİMGİL'DEN ACAYIP AÇIKLAMA Pelin Batu, Harun Tekin ve Cem Mumcu'nun sunduğu 'Kısa Devre'ye misafir olan Nil Karaibrahimgil, Harun Tekin'in birincil zamanlarda sahne tecrübesi olmamasına karşın iyi performans gösterdiğini söylemesi şöyle konuştu: 'Ben galiba çocukluktan itibaren biliyordum Ben sıradan biliyordum, ünlü olacağımı, şarkı söyleyeceğimi, sahnede olacağımı'
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.