Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Nintendo'dan, Dr. Mario World İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu

Nintendo'dan, Dr. Mario World İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu
0
115

makaleci

FD Üye
Etkileşim
8
F-D Coin
73
nintendo-dr-mario-world-un-cevrimici-modunu-gosteren-tanitim-videosunu-yayinladi-1562071438.jpg

Nintendo'nun sevilen oyunlarından bir tanesi olan Dr. Mario World, önümüzdeki günlerde iOS platformu için yayınlanacak. Geçmişin tetris oyunlarına benzerliğiyle dikkat çeken bu oyunun App Store'da yayınlanmasına kısa bir vade kala Nintendo, oyunun oynanışıyla ilgili olarak yeni bir tanıtım medyası paylaştı. Nintendo'nun resmi YouTube kanalı üzerinden yapılan bu paylaşım, Dr. Mario World oyununun çok oyunculu modunun da olacağını ve kullanıcıların bu oyunu arkadaşlarıyla oynayabileceklerini ortaya koyuyor.

aa1cbf942d24e8b0d7c7d7a0c182ac20675721de.jpeg

Facebook ya da Line hesabıyla giriş yaparak çok oyunculu olarak oynanabilecek olan Dr. Mario World oyununda, oyuncular kendi ekranlarındaki 'virüs'leri daha süratli bir formda yok etmeye çalışacaklar. Hızlı olan oyuncu, rakibinin ekranına fazladan virüs gönderebilecek ve bu da rakibinin işlerini zorlaştıracak. 

10 Temmuz'da App Store üzerinden erişilebilecek oyun şu an için memleketimizde kullanılamıyor lakin ilerleyen günlerde oyunun devletimizde de erişime açılması bekleniyor. İşte Nintendo'nun Dr. Mario World için yayınladığı tanıtım görüntüsü;

858,500Konular
982,380Mesajlar
32,975Kullanıcılar
yazaraliSon üye
Üst Alt