elektronikci
FD Üye
Nişastalı Kurabiye Tanımı İçin Malzemeler
- 1 paket margarin
- 1 çay bardağı sıvı yağ
- 1 çay bardağı nişasta
- 1 çay bardağı pudra şekeri
- 1 çay bardağı şeker
- 1 paket kabartma tozu
- 1 paket vanilya
- 1 adet yumurta
- Aldığı kadar un
- Portakal kabuğu rendesi
Nişastalı Kurabiye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Bir portakal kabuğu rendesi, limon yahut damla çikolata yahut sade yapın ben portakal tercih ettim narenciye kokusunu çok seviyorum.
- Tüm gereçleri tek tek bir kaba alın.
- Elinizle karin kulak bebesi yumuşaklığında geldiğinde form verin.
- Ceviz büyüklüğünde yuvarlayın.tepsiye dizin.
- 200 derece evvelce ısıtılmış fırında üzeri kızarana kadar pişirin. Afiyet olsun.