Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nişastalı sebzeler nelerdir kısaca

Nişastalı sebzeler nelerdir kısaca
0
100

iltasyazilim

FD Üye
Katılım
Ara 25, 2016
Mesajlar
0
Etkileşim
17
Puan
38
Yaş
36
F-D Coin
58
Nişasta taşıyan Sebzeler
Çok artı yeşillik yemek, nişastası yüksek olan sebzelerin aşın tüketimini zorlaştırır Nişastalı sebze örnekleri şunlardır: Pişmiş havuç, mısır, tatlı patates, beyaz patates, meşe odunu palamudu, kestane, şalgam, su kestanesi, bal kabağı, armut biçimindeki balkabağı ve yabani havuç Tahıllar ise, arpa, karabuğday, dan, yulaf, esmer pirinç ve yabani pirinci içerir Bazı günler kahvaltıda bir su bardağı ölçüsünde yulaf ya da bir başka bütün tahılı seçebilirisiniz Öteki günlerde nişasta porsiyonunuzu akşam yemeğine saklayın

Esmer pirinç ve kara buğday gibi tam tahılları, pişirmeden önce bir gün suda bekletmek gıda değerlerini artırmaktadır Tahıl çimlenmeye başladığında bazı fıtobesin ve vitaminler aktif ışık halkası gelirler Bu şart, olağandışı hücrelerin büyümesini engelleyen enerjik phenoller için de geçerlidir Yirmi dört saat suda bekletmek, filizlenmenin ilk aşamasını başlatır, fakat filizleri görmezsiniz Ayrıca bir gün suda bekletmek pişirme süresini de kısaltır *
 
858,466Konular
981,165Mesajlar
29,535Kullanıcılar
tivizonSon üye
Üst Alt