Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nobel Barış Ödülü Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmet Aliye verildi

Nobel Barış Ödülü Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmet Aliye verildi

teknolojiuzmani

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
99
2235184_720x360.jpg

Nobel Barış Ödülü Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed Ali'ye verildi

sürecek...

Similar threads

Ohio'nun Toledo kentinde bir seçim mitinginde konuşan Trump, "Bir anlaşma yaptım ve bir ülkeyi kurtardım. Ama sonra duydum ki, o ülkenin lideri ülkeyi kurtardığı için Nobel Barış Ödülü alıyor" dedi. Trump, konuşmasında ne Etiyopya'nın ne de Abiy Ahmed Ali'ye değindi. Nobel Barış Ödülü, komşu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
Hürriyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan’la ortak basın toplantısı düzenleyen Etiyopya Başbakanı Abiy Ahmed’in konuşmasında geçen Atatürk’ün ismini söylemeyen tercümana bir daha görev verilmeyeceğini yazdı.  Ahmet Hakan'ın yazısının ilgili kısmı şöyle...
Cevaplar
0
Görüntüleme
51
Sabah Gazetesi yazarı Mahmut Övür, siyasi pencereden bakmayan, ideolojik saplantılardan arınmış bir Nobel komitesi olsa, 2020 Nobel Barış Ödülü'nü Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın alması gerektiğini belirterek, "Siyasi ömrünü global barışa ve "dünya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Doğu Afrika ülkelerinden Etiyopya, yeni yılı 2015'e girdi. Son iki yıldır çatışma ve siyasi krizle boğuşan ülkede siyasetçiler ve dini başkanlar, yeni yıla dair barış iletileri paylaştı. Kendine has takvim ve saat sistemi kullanan ülkede "enkutataş" olarak isimlendirilen yılın birinci günü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
Nobel Barışma Ödülü Kime Verildi ? Bu konu nobel barışma ödülü hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, Nobel barış ödülü Alfred Nobel'in vasiyeti uyarınca, her yıl ulusların ve halkların kardeşliği, silah ve orduların azaltılması ve uzlaştırma kongreleri sıralamak için en çok çaba...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
858,506Konular
983,057Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt