Nohut Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
- 2-3 su bardağı haşlanmış nohut
- 100-150 gram kuşbaşı et
- 1 adet orta uzunluk soğan
- 1 yemek kaşığı salça
- Su
- Tuz
- Karabiber
Nohut Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
- Tenceremize etimizi alalım ,üzerini geçecek kadar su ekleyelim ocakta haşlanmaya bırakalım.
- İçerisine sıvı yağ koyalım.
- Haşlanan ve suyunu çeken etimize soğanları küp küp doğrayıp ekleyelim.
- Salçamızı koyup kavuralım.
- Haşlanmış nohutu,tuzu karabiberi ekleyelim, karıştıralım.
- Üzerine su ekleyip pişirmeye bırakalım.
- Nohutlar yumuşadığında ocağı kapatabilirsiniz. Afiyet olsun.