Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nohutlu Eş Köftesi

Nohutlu Eş Köftesi
0
44

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
nohutlu-es-koftesi.jpg

Nohutlu Eş Köftesi Tarifi İçin Malzemeler

• 400 gram haşlanmış nohut
  • 1 adet kuru soğan
  • 1 çorba kaşığı biber salçası
  • 2 adet yumurta
  • Yarım kalıp hellim peyniri
  • Yarım bağ maydanoz
  • 4 diş sarımsak
  • 3 yemek kaşığı galeta unu
  • Yarım bağ dereotu
  • İsteğe bağlı tuz, karabiber, kimyon
Kızarmak için :
  • 500 ml çiçek yağ
  • 100 gram galeta unu

Nohutlu Eş Köftesi Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
  1. Nohutu, soğanı, sarımsağı ,yeşilikleri mutfak robotuna atım ve iri taneli kalacak şekilde kıyma haline getirin.
  2. Daha sonra içine biber salçası, yumurtayı, baharatı ve 3 kaşık galeta unu galete unu kendim yapıp) ekleyip robotu tekrar çalıştırdım.
  3. En son küp küp kesilmiş peyniri ekleyip, kaşık ile karıştırdım.
  4. Sonrasında 1 yemek kaşığı kadar karışımdan alarak elimle köfteleri şekilendirdim ve tekrar galeta ununa buladım.
  5. Kızgın yağda kızartım,. Bir tarafı güzel pişmeden çevirmeyin yoksa dağılır.
Afiyet olsun!.

Nohutlu Eş Köftesi Tarifi Fotoğraflı Yapılışı

Similar threads

Nohutlu Misket Köfte Tanımı İçin Materyaller 1 su bardağı haşlanmış nohut1 adet soğan1 yemek kaşığı domates salçası1 yemek kaşığı tereyağı6-7 su bardağı sıcak su ve ya et suyu Köftesi için; 250 gram kıyma1 adet küçük uzunluk rendelenmiş soğan1 yemek kaşığı dolusu galeta unuKimyonToz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Köfteli Mantılı Nohutlu Çorba Tarifi İçin Malzemeler 1 su bardağı haşlanmış nohut1 su bardağı hazır mantı1 adet soğan2 diş sarımsak1 yemek kaşığı domates salçasıTuz, karabiber,naneSıvı yağ4.5 su bardağı su Köftesi için; 200 gr kıyma1 adet rendelenmiş soğan1 adet yumurta2 diş sarımsakAz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
36
Nohutlu Ekşili Köfte Tarifi İçin Malzemeler Köftesi için; 300 gram kıyma1 çay bardağı pirinç1 adet soğan (rendelenmiş)Tuz, karabiber, pul biber2 yemek kaşığı un (bulamak için ) İç malzemesi için; 2 adet havuç2 adet patates1 kase haşlanmış nohut3 yemek kaşığı zeytinyağTuzÜzerini geçecek kadar su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Nohutlu Sulu Köfte Tarifi İçin Malzemeler 2 su bardağı haşlanmış nohut1 yemek kaşığı biber salçası1 yemek kaşığı domates salçası3-4 yemek kaşığı zeytinyağıYeteri kadar suNanePulbiber Köftesi için; 500 gram kıyma1 su bardağı köftelik bulgur2 yemek kaşığı irmik1 yemek kaşığı un1 adet yumurta1 adet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
17
Tavuklu Ve Nohutlu Ekşili Bulgur Köftesi Tanımı İçin Malzemeler Köftesi için; 1 su bardağı köftelik ince bulgur1 çay bardağı irmik1 çay bardağı un1 adet yumurta1 silme tatlı kaşığı tuz1 tatlı kaşığı kuru nane1 çay kaşığı karabiber1 çay kaşığı kimyonSıcak su Diğer gereçler: Yarım çay bardağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,496Konular
981,849Mesajlar
29,894Kullanıcılar
Üst Alt