Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nokia dan 6 Yeni Telefon Birden

Nokia dan 6 Yeni Telefon Birden
0
108

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Nokia 6 Yeni Telefon Modeli
Nokia, Lumia ailesini genişletmeye devam ediyor 2'si Windows Phone olmak uzere toplam 6 yeni telefon modeli geliyorBu sene 27 Şubat 1 Mart tarihleri arasında Barselona'da gercekleştirilecek olan Mobile World Congress yani Dunya Mobil Kongresi'ne Nokia oldukca sıkı hazırlanmış

Nokia'nın MWC'de 6 adet yeni telefon modeli tanıtması bekleniyor Tabii ki bu telefonların tamamı Windows Phone 7 işletim sistemine sahip modeller olmayacak Ortaya cıkan bilgiye gore tanıtılacak telefonların sadece 2 tanesi Windows Phone'lu olacak, 4 tanesi ise yine Symbian işletim sistemine sahip modeller olacak

Nokia'nın tanıtacağı Windows Phone'lardan ilkinin gectiğimiz ay acıklanan Nokia Lumia 900 olması bekleniyor Amerika icin tanıtılan Lumia 900'un tum dunyaya dağıtılacak versiyonunun tanıtılacağı soyleniyor Bir diğer telefon modeli de Lumia 610 olabilir Lumia 610, Nokia'nın Windows Phone ailesindeki en ucuz telefon modellerinden biri olacak Boylece her fiyat aralığındaki kullanıcıya hitap etmeye calışacak

Similar threads

Nokia 6 Yeni Telefon Modeli Nokia, Lumia ailesini genişletmeye devam ediyor 2'si Windows Phone edinmek üzere toplam 6 yeni telefon modeli geliyorBu sene 27 Şubat 1 Mart tarihleri aralarında Barselona'da gerçekleştirilecek olan Mobile World Congress yani Dünya Mobil Kongresi'ne Nokia epeyce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
Nokia Lumia 920 Turkiye Satış Fiyatı Nedir Nokia Lumia 920 Turkiye Satış Fiyatı Hakkında Bilgi Microsoft'un yeni nesil mobil platformu Windows Phone 8'den guc alan akıllı telefon Nokia Lumia 920, sahip olduğu donanımsal ve yazılımsal ozelliklerle, Nokia'nın son donemde yaptığı en...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
imagesnokialumia920inceleme5b033df052335 Apple ve Samsung'un android telefon savaşı surerken Nokia uzun zamandır beklenen Nokia Lumia 920 windows Phone 8 işletim sistemiyle geldi Nokianın amiral gemisi olarak adlandırılan Lumia 920'yi incelemeye aldık ve işte windows 8 işletim sistemli yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
84
Nokia Lumia 920 Ozellikleri İncele Nokia Geri Dondu Uzun bir sessizlik donemi ardından Windows Phone 8 ile uluslararası arenada tekrar ust seviye akıllı telefonlarıyla yer alan Nokia, yenilikci Lumia 920'si ile en iyisini sunmayı hedefliyor Nokianın amiral gemisi olarak adlandırılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
Nokia Lumia 920'nin Turkiye Fiyatı Ne Kadar Nokia'nın uzun zamandır merakla beklenen Windows Phone 8 tabanlı yeni amiral gemisi Lumia 920'nin İlk olarak Turkcell ile satışa sunulacak olan Nokia Lumia 920, 19 Kasım tarihinde Turkcell İletişim Merkezleri'nden alınabilecek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
858,536Konular
981,827Mesajlar
32,346Kullanıcılar
turkmenistanSon üye
Üst Alt