Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nokia dan 6 Yeni Telefon Birden

Nokia dan 6 Yeni Telefon Birden
0
101

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Nokia 6 Yeni Telefon Modeli
Nokia, Lumia ailesini genişletmeye devam ediyor 2'si Windows Phone edinmek üzere toplam 6 yeni telefon modeli geliyorBu sene 27 Şubat 1 Mart tarihleri aralarında Barselona'da gerçekleştirilecek olan Mobile World Congress yani Dünya Mobil Kongresi'ne Nokia epeyce sıkı hazırlanmış

Nokia'nın MWC'de 6 adet yeni telefon modeli tanıtması bekleniyor Natürel fakat bu telefonların tamamı Windows Phone 7 işletim sistemine sahip modeller olmayacak Ortaya çıkan bilgiye göre tanıtılacak telefonların sadece 2 tanesine Windows Phone'lu olacak, 4 her birine ise yeniden Symbian işletim sistemine sahip modeller olacak

Nokia'nın tanıtacağı Windows Phone'lardan ilkinin geçtiğimiz ay açıklanan Nokia Lumia 900 olması bekleniyor Amerika için tanıtılan Lumia 900'ün tüm dünyaya dağıtılacak versiyonunun tanıtılacağı söyleniyor Bir öteki telefon modeli de Lumia 610 olabilir Lumia 610, Nokia'nın Windows Phone ailesindeki en ucuz telefon modellerinden biri olacak Bu Nedenle her fiyat aralığındaki kullanıcıya hitap etmeye çalışacak *

Similar threads

Nokia 6 Yeni Telefon Modeli Nokia, Lumia ailesini genişletmeye devam ediyor 2'si Windows Phone olmak uzere toplam 6 yeni telefon modeli geliyorBu sene 27 Şubat 1 Mart tarihleri arasında Barselona'da gercekleştirilecek olan Mobile World Congress yani Dunya Mobil Kongresi'ne Nokia oldukca sıkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
Nokia Lumia 920 Türkiye Satmak Fiyatı Nedir Nokia Lumia 920 Türkiye Satış Fiyatı Hakkında Veri Microsoft'un yeni nesil mobil platformu Windows Phone 8'den baskı bölge zeki telefon Nokia Lumia 920, sahip olduğu donanımsal ve yazılımsal özelliklerle, Nokia'nın son dönemde yaptığı en iyi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Apple ve Samsung'un android telefon savaşı sürerken Nokia uzun zamandır beklenen Nokia Lumia 920 windows Phone 8 işletim sistemiyle geldi Nokianın amiral gemisi olarak adlandırılan Lumia 920'yi incelemeye aldık ve işte windows 8 işletim sistematik yeni nokia'nın bir takım özellikleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Nokia Lumia 920'nin Türkiye Fiyatı Ne Değin Nokia'nın uzun zamandır merakla beklenen Windows Phone 8 tabanlı yeni amiral gemisi Lumia 920'nin Başlangıçta Turkcell ile satışa sunulacak olan Nokia Lumia 920, 19 Kasım tarihinde Turkcell Iletişim Merkezleri'nden alınabilecek Tarifeye ek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
158
Nokia Lumia 920 Özellikleri İncele Nokia Geri Döndü Uzun bir sessizlik dönemi ardındaki Windows Phone 8 ile uluslararası arenada yeniden üstteki düzey akıllı telefonlarıyla bulunan Nokia, reformcu Lumia 920'si ile en iyisini sunmayı hedefliyor Nokianın amiral gemisi olarak adlandırılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
159
858,536Konular
981,827Mesajlar
32,346Kullanıcılar
turkmenistanSon üye
Üst Alt