Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nokia Lumia 1001 ilk Windows Phone 8 Telefon mu?

Nokia Lumia 1001 ilk Windows Phone 8 Telefon mu?
0
71

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
imagesnokialumia1001ilkwindowsphone8telefonmu5b0a05ef62ce5

Lumia serisi, Nokia'nın Windows Phone işletim sistemine sahip akıllı telefonlarından oluşuyor Lumia 1001 adında bir cihaz ortaya cıktı Fakat cihazla ilgili hicbir şey bilinmiyor Ancak Nokia'nın bu telefonunda Winsows Phone 8 kullanmasını bekleniyor

Similar threads

Lumia serisi, Nokia'nın Windows Phone işletim sistemine sahip zeki telefonlarından oluşuyor Lumia 1001 adında bir aygıt ortaya çıktı Ama cihazla ilgili hiçbir şey bilinmiyor Oysa Nokia'nın bu telefonunda Winsows Phone 8 kullanmasını bekleniyor *
Cevaplar
0
Görüntüleme
121
Nokia 6 Yeni Telefon Modeli Nokia, Lumia ailesini genişletmeye devam ediyor 2'si Windows Phone olmak uzere toplam 6 yeni telefon modeli geliyorBu sene 27 Şubat 1 Mart tarihleri arasında Barselona'da gercekleştirilecek olan Mobile World Congress yani Dunya Mobil Kongresi'ne Nokia oldukca sıkı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Nokia Lumia 920 Ozellikleri İncele Nokia Geri Dondu Uzun bir sessizlik donemi ardından Windows Phone 8 ile uluslararası arenada tekrar ust seviye akıllı telefonlarıyla yer alan Nokia, yenilikci Lumia 920'si ile en iyisini sunmayı hedefliyor Nokianın amiral gemisi olarak adlandırılan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
91
imagesnokialumia920inceleme5b033df052335 Apple ve Samsung'un android telefon savaşı surerken Nokia uzun zamandır beklenen Nokia Lumia 920 windows Phone 8 işletim sistemiyle geldi Nokianın amiral gemisi olarak adlandırılan Lumia 920'yi incelemeye aldık ve işte windows 8 işletim sistemli yeni...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
Nokia Lumia 920 Kablosuz Şarj Yapılabiliyor Nokia'nın tanıttığı Windows Phone 8 telefonlarından olan Lumia 920 kablosuz şarj teknolojisini kullanıyor Artık telefonunuzu şarj ederken bir kabloya bağlı kalmayacaksınız Ancak unutmayın lumia 920'nin kullandığı yontem telefonun bir plakaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,505Konular
982,660Mesajlar
33,047Kullanıcılar
felix66668Son üye
Üst Alt