iltasyazilim
FD Üye
Symbian işletim sistemi ile çalışacak Nokia 803‘ün detayları medyaya sızdı
Bu Telefonun, Symbian ile çalışacak son cihaz olacağı tahmin ediliyor
BGR’ın sağlam kaynaktan aldığı habere göre, Nokia 803 Symbian işletim sistemi ile çalışacak
Söylenen diğer detaylar ise 4 inç AMOLED ekranı , HDMI portu , microSIMi ve NFC desteği olacağı
Bugüne kadar Nokia, telefonlarında etkileyici çok kameralar kullandı
Hatta N8 ile profesyonel bir kısa film bile çekildi Söylentilere göre şimdi, Nokia bu gücünü tekrar göstermek istiyor, 14MP, 16MP belki de 20MP kameraya sahip bir Nokia 803 bile çıkabilir karşımıza , kim bilir
Nokia 803?ün Mayıs ayında tanıtılması planlanıyor
Ama bu ay yapılacak olan Mobile World Congress (MWC) 2019?de de hakkında birkaç detay öğrenebiliriz
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Bu Telefonun, Symbian ile çalışacak son cihaz olacağı tahmin ediliyor
BGR’ın sağlam kaynaktan aldığı habere göre, Nokia 803 Symbian işletim sistemi ile çalışacak
Söylenen diğer detaylar ise 4 inç AMOLED ekranı , HDMI portu , microSIMi ve NFC desteği olacağı
Bugüne kadar Nokia, telefonlarında etkileyici çok kameralar kullandı
Hatta N8 ile profesyonel bir kısa film bile çekildi Söylentilere göre şimdi, Nokia bu gücünü tekrar göstermek istiyor, 14MP, 16MP belki de 20MP kameraya sahip bir Nokia 803 bile çıkabilir karşımıza , kim bilir
Nokia 803?ün Mayıs ayında tanıtılması planlanıyor
Ama bu ay yapılacak olan Mobile World Congress (MWC) 2019?de de hakkında birkaç detay öğrenebiliriz
Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.