iltasyazilim
FD Üye
Dün ishalbulantıateş ile acile gitmiştim Doktor novalgin alerjin var mı dedi ben de yok dedim Önceden vurulmuştum iğneyle bir sorun olmamıştı fakat dün damar yolu açıp serumla birlikte kana verdiler Ilk kalbimde böyle bir heyacanlanma garip bir his oldu Soğuk terleme bastı anında ve gözlerim de kararma oldu Aniden bilincimi kaybedip bayıldım sonra babam bana seslenince açtım gözlerimi normale döndüm aniden Sonradan serum bitti oturmaya başladım Kan sonuçlarını beklerken yeniden gözlerim kararmaya başladı ve yeniden kısa süreliğine bayıldım Babam baştan uyandırdı sonradan simit meyve suyu yedim , doktora olanları anlattık , tanisyonun düşmüş olabilir dedi tansiyon ve kan şekeri ölçtük tok karnına 117 çıktı düşük dedi birazcık ondandır muhtemelen dedi Hastaneye giderken bişey yememiştim kötüydüm çünkü Acaba bu kan basıncı olayından mı yoksa novalgin yüzünden mi oldu?
Not: Kan değerlerin alışılagelmiş dedi azıcık toksin var dedi fakat antibiyotiklik bir durum değil dediParol ve reflör yazdı gönderdi
Not: Kan değerlerin alışılagelmiş dedi azıcık toksin var dedi fakat antibiyotiklik bir durum değil dediParol ve reflör yazdı gönderdi