Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nuh (a.s ) oğlu icin kabul olunmayan dua hakkında ayet

Nuh (a.s ) oğlu icin kabul olunmayan dua hakkında ayet
0
135

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Nuh (as ) oğlu icin kabul olunmayan dua hakkında ayet

Nuh Rabbine dua edip dedi ki: «Ey Rabbim! Şuphesiz oğlum da ailemdendir Senin vadin ise elbette haktır Sen hakimler hakimisin»
HUd : 45

Nuh dedi ki: Ey Rabbim! Ben senden hakkında bilgim olmayan şeyi istemekten sana sığınırım Eğer beni bağışlamaz ve esirgemezsen, ben ziyana uğrayanlardan olurum!
HUd : 47

Similar threads

Nuh (as ) oğlu için kabul olunmayan dua hakkında ayet Nuh Rabbine dua edip dedi fakat: «Ey Rabbim! Şüphesiz oğlum da ailemdendir Senin vâdin ise elbette haktır Sen hakimler hakimisin» Hûd : 45 Nuh dedi ama: Ey Rabbim! Ben senden hakkında bilgim olmayan şeyi istemekten sana sığınırım Eğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Akrabalık Bağları Hakkında Ayetler Vaktiyle biz, İsrailoğullarından: Yalnızca Allah'a kulluk edeceksiniz, anababaya, yakın akrabaya, yetimlere, yoksullara iyilik edeceksiniz diye soz almış ve «İnsanlara guzel soz soyleyin, namazı kılın, zekatı verin» diye de emretmiştik Sonunda azınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Hznuh'un duası Hznuh'un duaları Kuran'da, yıllar boyunca, ornek bir kararlılıkla kavmini tevhid dinine cağıran Hz Nuh'un sabrından ovgu ile bahsedilir Hz Nuh kendisine ve yanındaki muminlere duşmanlık gosteren kavmine karşı kararlılıkla mucadele etmiştir Hz Nuh'un icinde bulunduğu her turlu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
186
Hznuh'un duası Hznuh'un duaları Kuran'da, yıllar her tarafında, misal bir kararlılıkla kavmini tevhid dinine çağıran Hz Nuh'un sabrından övgü ile bahsedilir Hz Nuh kendisine ve yandaki müminlere düşmanlık gösteren kavmine karşı kararlılıkla çaba etmiştir Hz Nuh'un içinde bulunduğu her türlü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
163
Akrabalık Bağları Hakkında Ayetler Vaktiyle biz, İsrailoğullarından: Sadece Allah'a kulluk edeceksiniz, başlıcababaya, yakın akrabaya, yetimlere, yoksullara iyilik edeceksiniz diye laf almış ve «İnsanlara hoş söz söyleyin, namazı kılın, zekâtı verin» diye de emretmiştik Sonunda azınız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
171
858,496Konular
981,661Mesajlar
29,728Kullanıcılar
berat21321Son üye
Üst Alt