Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nuraniye (Kabağın En Güzel Hali)

Nuraniye (Kabağın En Güzel Hali)
0
40

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
2
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
47
Konum
Rusya
F-D Coin
111
nuraniyemeze-salata.jpg

Nuraniye (Kabağın En Hoş Hali) Tanımı İçin Gereçler

  • 4 tane kabak
  • 4 kısım taze soğan
  • 3 yemek kaşığı zeytinyağı
  • Tuz
  • 1 çay bardağı haşlanmış pirinç
  • Yarım kol dereotu
  • Yarım demet maydanoz
Sosu İçin
  • 6 çorba kaşığı süzme yoğurt
  • Tuz
  • 2 diş sarımsak
Üzeri İçin
  • 3 çorba kaşığı zeytinyağı
  • Toz
  • Kırmızı biber

Nuraniye (Kabağın En Hoş Hali) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle kabaklar rendenin büyük tarafından rendelenir düzgünce suyu sıkılır. Öteki yandan genişçe bir tavanın içine yağımızı alalım.
  2. Isınan yağımızın içine doğranmış taze soğanımızı alıp birkaç dakika kavuralım onun üstüne süzmüş olduğumuz kabağı alalım suyunu çekene kadar kavuralım.
  3. Pişen kabağın içine haşlanmış pirinci ekleyelim birkaç dakika daha kavuralım tuzunu yeşillikleri de ekleyip birkaç dakika daha kavurup ateşten alalım.
  4. Soğuyunca yoğurdumuzu sarımsağımızı tuzumuzu ekleyip karıştıralım servis tabağına alalım kızdırmış olduğumuz yağı kabağın üzerine gezdirelim servise hazır.
 
858,505Konular
982,692Mesajlar
33,052Kullanıcılar
orxanSon üye
Üst Alt