Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Nurgül yeşilçay Patavatsızım! dedi

Hoş geldin! Poyrazstar35 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Nurgül yeşilçay Patavatsızım! dedi
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Nurgül yeşilçay Patavatsızım! dedi ÖDÜLÜ YOK, DİZAYNINI BEĞENMEMİŞ 1548617024 1548617024 nurgulyesilcaypatavatsizimdedi5c4e05450c627nurgulyesilcaypatavatsizimdedi5c4e05450c627 http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabernrgl25ekim2008&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg ALTIN PORTAKAL'DA 'EN İYİ KADIN OYUNCU' SEÇİLEN NURGÜL YEŞİLÇAY, TEPKİ ALAN 'BU MUYMUŞ ALTIN PORTAKAL?' SÖZÜNÜ ÖDÜLÜN DİZAYNI İÇİN SÖYLEDİĞİNİ BELİRTTİ YEŞİLÇAY, SEZEN AKSU İLE İLGİLİ SÖZLERİ İÇİN DE 'BİR TEK O ANLADI' DEDİ Beyazıt Öztürk ve Meral Okay'ın sundukları 'Nası Yani?' programına konuk olan Nurgül Yeşilçay, Altın Portakal'da söylediği ve manşetlere taşınan sözlerine açıklık getirdi Ödülü aldığı gün hasta olduğu için çok üşüdüğünü ve ödülü alırken bir sürü şeyi unuttuğunu söyleyen Yeşilçay, 'Bu muymuş Altın Portakal?!' sözlerinin hatalı anlaşıldığını belirterek 'Söylediğim iyi şeyleri zaten hiç yazmadıkları için Aday olan bütün bayan oyuncularla beraber aldım Çünkü bu bir festival, bir karnaval Biz bu güzelliği yaşamalı, film izlemeliyiz Ödül de bunun ucunda tatlı bir şey diye düşünüyorum O tatlı bir şeyi alırken tüm arkadaşlarımla paylaşayım istiyordum aslında Ötekiler de çıktı ağzımdan ama çok da pişman değilim' dedi Nurgül Yeşilçay, 'Bu muymuş?' demesinin nedeninin de ödülün dizaynı olduğunu söyleyerek 'Hiç böylece bir şey düşünmemiştim daha önce de hiç dikkat etmemişim o dizayna Kadın olur, bir şey olur, portakal olur Fiilen dizaynı şaşırttı beni' diye konuştu Beni bir tek Sezen Aksu anladı Sahnede, Sezen Aksu'nun her festivalde kendisinden övgüyle sözettiği için ödül alamadığını ve bu sene Aksu'nun gelmemesi nedeniyle ödül alabildiğini söyleyerek yaptığı göndermenin ise arasında geçen bir konuşmadan kaynaklandığını anlatan Yeşilçay, konuya şöyle açıklık getirdi: 'Sezen Aksu'yu fazla seviyorum Keşke Sezen Aksu her yıl katılsa da ben hiç ödül almasam Ölüyorum, bayılıyorum ona O da beni seviyor sağolsun Daha önceki Altın Portakal'lara çıkıp hakkımda çok hoş şeyler söylüyordu 'Nurgül muhteşem, böyle iyi, şöyle iyi' diye Bunun üzerine biz Sezen'le geçen sene bir geyik yaptık 'Nurgül ben seneye katılmayacağım Sen de git al Ben de sana kasa kasa portakal hediye edeyim' gibi bir mavra yaptı Bunun üstüne birşeyler söyledim Lakin kimse anlamadı Sezen Aksu'nun dışarıya Bu olayı bilenler de gerçekte çok gülmüşler' Ödülünü evine götürerek sakladığını anlatan Yeşilçay, 'Bizim tüm ödüller evde gizli durur Onu da diğer ödüller gibi sakladım' dedi Patavatsızım! Zaman Zaman söylediği sözlerin polemik konusu olmasıyla ilgili olarak 'Yanlış anlaşılabileceğini düşünmüyor musun?' sorusuna Nurgül Yeşilçay, 'Kendimi tutamıyorum Böylece bir şeyim var Sosyolojide buna patavatsız diyorlar' biçiminde konuştu geccecom id  

858,506Konular
983,044Mesajlar
33,110Kullanıcılar
kaannns1903Son üye
Üst Alt