
Nutellalı Kurabiye Tanımı İçin Gereçler
- 250 gram margarin
- 2 su bardağı nişasta
- 1 su bardağı pudra şekeri
- Kabartma tuzu
- Vanilya
- 1 paket kakao
- Aldığı kadar un
- Şeker
- Nutella
- Fındık
Nutellalı Kurabiye Tanımı Yapılışı
- Margarin, nişasta, pudra şekeri ve kakaoyu birebir kapta karıştırın.
- Daha sonra biraz un ekleyip üzerine vanilya ve kabartma tozunu ek edip karıştırın.
- Hamuru kulak göğsü kıvamına gelince ceviz büyüklüğünde toplar yapın.
- Üzerini parmağınla içeriye ittir ve şekere bastırın.
- 180 derecede fırında pişirin.
- Birinci sıcaklığı çıktıktan sonra delik açtığın yerlere çikolataları sürün.
- Fındık ile süsleyin. Afiyet olsun.