Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ofiste atıştırmanın püf noktaları

Ofiste atıştırmanın püf noktaları
0
71

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
87
Puan
48
F-D Coin
0
Türkiye’nin en güvenilir sağlıklı yaşam sitesi Diyetkolikcom’un deneyimli diyetisyenleri kilo vermeniz ya da kilonuzu korumanız açısından önem içeren ara öğünlerde dinç besinler tüketmeniz gerektiğini hatırlatıyor ve size önerilerde bulunuyor id Gad300250Zamanınızın çoğunu masa başında çalışarak geçiriyor, yoğun meslek temposu içinde sağlıklı ara öğünler bulamadığınız için ast masadan uzatılan bisküviye hayır diyemiyor musunuz? Türkiye’nin ilk online perhiz ve alıştırma platformu olan Diyetkolikcom’un deneyimli diyetisyenlerinin önerilerine kulak verin Diyetkolikcom, yoğunluktan ya da uygun besinler bulamamaktan dolayı ara öğünleri atlamanın ya da sağlıksız ara öğünler tüketmenin zararlı olduğunu hatırlatıyorAsıl öğünlerde çok artı miktarda ya da yüksek kalorili besinler yememek, gerçekte birazcık da ara öğünlerde tükettiğiniz besinlere alt bir durum Esas öğünlerde büyük porsiyonlar harcamak, kilo devretmek ve kilosunu korumak isteyenler için bu süreci zorlaştırıyor böylece Diyetkolikcom’un diyetisyeni Sena Tuvanç, çalışanların çekmecelerinde marketlerde bulunabilen ve kolay taşınabilen atıştırmalıklar bulundurmalarını öneriyorAna öğünlerden iki, iki buçuk saat sonradan ufak miktarlarda tüketebileceğiniz ve açlığınızın önüne geçecek beslenme önerileri şöyle:Bütün tahıllı perhiz bisküvilerFındık, badem, ceviz gibi yağlı tohumlarKuru kayısı, kuru incir, kuru erik gibi kuru meyvelerTaze meyvelerKepekli grissiniEtimekEğer daha ayrı ve dinç bir ara öğün alternatifi arıyorsanız, aşağıdaki tarifi evde hazırlayabilir ve kendi ara öğününüzü meslek yerinize götürebilirsinizMeyveli ve Yulaflı Bar Malzemeler1 adet muz1 tatlı kaşığı (silme) zeytinyağı½ su bardağı süt1 yemek yemek kaşığı bal2,5 su bardağı yulaf1 su bardağı doğranmış elma (Üstüne limon sıkarak kararmasını önleyebilirsiniz)3 yemek kaşığı Hindistan ceviziHazırlanışıMuzu ezdikten daha sonra üstüne zeytinyağı, süt, bal ve yulafı ekleyip karıştırın  En sonunda Hindistan cevizi ve elmaları da ilave edip karıştırdıktan daha sonra, karışımı fırın tepsisine yayarak evvelden 180 derecede ısıtılmış fırında 15 dakika pişirin Dilimlere ayırıp, ara öğünlerde bir kutu (200 milimetre) eksik yağlı süt ile birlikte birer dilim tüketebilirsiniz
 
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt