Öfkelendiğinzde bunları hatırlayın ÖFKELENDİĞİNİZDE BUNLARI HATIRLAYIN 1Hayatın gülünç yanlarını görmeye çalışın Hayata ve insanlara gülün Gülmeyi ve güldürmeyi haberdar olan öfkesine dominant olmayı da bilir 2Zamanın en iyi hap olduğunu unutmayın Şu lahza da duyduğunuz öfkenin kısa bir vakit daha sonra hiçbir önemi olmayacaktır Öfkelendiğiniz de şu soruyu sormalısınız kendinize:değerinde mi? 3Öfkelendiğinizde kendinizi hesaba çekin Kendinize şu soruyu sorun: Benim hiç mi suçum yok? Doğrusu ne oluyor? Ne istiyorum ben? 4Her şeyi ve herkesi sevmek zorunda değilsiniz Fakat bu sevmediğiniz şeylere öfkelenmenizi gerektirmiyor Öfkelenmek zorunda değilsiniz Bırakın cümbür cemaat kendi imtihanını versin Siz de kendi imtihanınızı verin 5Öfke hemencecik konuşmak hiçbir şeyin çözümü değildir Sakinleştiğinizde konuşmayı deneyin, mutlaka olumlu olacaktır Kızdığınız şeyleri insanlarla paylaşın ve onlara sizle ilgili duygularını anlatma fırsatı verin 6Ne siz, ne de başkası katiyen olamayacaktır İnsanları ve hayatı olduğu gibi kabul edip, iyi olanı yakalamaya çalışın Kendinizi bakımlı bırakın,başkalarını da Her şeyden önemlisi öfkenin sorunu şu :elimize ne geçecek? bir parça ot için uçuruma yuvarlanmaya değerinde mi? Dayanma ve sevgi dolu günler diliyorum Hayat sevinciniz beceriksiz olmasın