Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oğretmen odenekleri ne zaman odenecek

Oğretmen odenekleri ne zaman odenecek
0
198

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
20192019 oğretmen odenek tarihi
oğretmenleri odenek mujdesi
oğretmenlerin odenekleri ne zaman odeniyor

Oğretmenlere 570 TL'lik oğretim yılına hazırlık odeneği 19 Eylul Pazartesi gununden itibaren odenmeye başlanacak
Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer, eğitim oğretim hizmetleri sınıfına dahil oğretmen unvanlı kadrolarda gorevli olup; fiilen oğretmenlik yapanlara (ilkoğretim ve okul mudurleri ile yardımcıları, cezaevi okullarında calışan oğretmenler, yonetici, eğitim uzmanı ve eğitim uzman yardımcıları dahil) oğretim yılına hazırlık odeneğinin 570 TL olarak odeneceğini duyurdu Bakan Dincer, odeneğin 19 Eylul Pazartesi gununden itibaren odeneceğini acıkladı

Similar threads

Oğretmenlere kırtasiye yardımı ne kadar Kırtasiye yardımı 20192019 Milli Eğitim Bakanı Omer Dincer, eğitim oğretim hizmetleri sınıfına dahil oğretmen unvanlı kadrolarda gorevli olup, fiilen oğretmenlik yapanlara 570 TL '' oğretim yılına hazırlık odeneği ''nin 19 Eylul Pazartesi gununden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
155
2019 Eğitim Oğretim Odeneği Ne Zaman Odenecek 20192019 Eğitim Oğretim Yılında 570 TL eğitim – oğretim tazminatı odenecek Butun Eğitim sendiklarının ortak mucadelesi olan eğitim oğretim tazminatının butun eğitim calışanlarına bir maaş tutarında odenmesi cabası bu yılda bir sonuc vermedi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
140
20192019 öğretmen tahsis tarihi öğretmenleri tahsis müjdesi öğretmenlerin ödenekleri ne vakit ödeniyor Öğretmenlere 570 TL'lik öğretim yılına hazırlık ödeneği 19 Eylül Pazartesi gününden itibaren ödenmeye başlanacak Ulusal Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, eğitim öğretim hizmetleri sınıfına dahil...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Okullar Ne Zaman Acılıyor? Ana Okulları Erken Acılıyor İlkoğretime Yeni Başlayan Oğrencilerin İlk Haftası Nasıl Gececek? imagesanaokullarierkenaciliyor5b088856ea4a2 Ana Okulları Erken Acılıyor İlkoğretim birinci sınıf ile ana sınıflarına yeni kayıt yaptıracak oğrenciler, 12 Eylul 2019...
Cevaplar
0
Görüntüleme
195
Öğretmenlere kırtasiye yardımı ne kadar Kırtasiye yardımı 20192019 Ulusal Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, eğitim öğretim hizmetleri sınıfına dahil öğretmen unvanlı kadrolarda görevli olup, doğrusu öğretmenlik yapanlara 570 TL '' öğretim yılına hazırlık ödeneği ''nin 19 Eylül Pazartesi gününden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
81
858,543Konular
981,899Mesajlar
32,558Kullanıcılar
doğandoğanSon üye
Üst Alt