Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Öğretmenler Günü programında konuşan Konya Valisi Toprak: Sen öğretmen misin? Öğretmen gibi otur da görelim

Öğretmenler Günü programında konuşan Konya Valisi Toprak: Sen öğretmen misin? Öğretmen gibi otur da görelim
0
54

teknoloji

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
83
Ogretmenler%2DGunu%2Dprograminda%2Dkonusan%2DKonya%2DValisi%2DToprak%2DSen%2Dogretmen%2Dmisin%2DOgretmen%2Dgibi%2Dotur%2Dda%2Dgorelim%2D227909%2Ejpg

Konya’da Selçuklu Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen 24 Kasım Öğretmenler Günü programına katılan Vali Cüneyit Orhan Toprak, konuşma yaparken ayak ayaküstüne atan bir öğretmeni azarladı.

Konuşma yapmak için kürsüye çıkan Toprak, bir öğretmenin ayak ayaküstüne attığını fark etti. Öğretmene reaksiyon gösteren Vali Toprak, “Sen öğretmen misin? O vakit öğretmen üzere otur da görelim. Bu kadar hoş bir günde, hoş hislerle karşınıza geliyorum, hoş bir hareketle karşılaşmıyorum. Valinin karşısında ayak dikip oturmak, bana değil eğitim topluluğuna saygısızlıktır.” sözlerini kullandı.

Salondaki öğretmenlerden Vali'ye takviye

Merasime katılan eğitimcilere, “Arkadaşlar haksızsam haksız olduğumu söyleyin” diyen Vali Toprak’ın meslektaşlarını azarlamasına, salonda bulunan öğretmenler alkışlarla dayanak verdi. 

10 Kasım merasiminde de vazifelileri azarlamıştı

Vali Toprak, Atatürk’ün 80’nci vefat yıl dönümü olan 10 Kasım 2018’deki anma merasiminde, iki dakikalık hürmet duruşuna katlanamamış ve İstiklal Marşı’na geçilmesi için görevlilere bağırmıştı. Merasimin akabinde talimat veren Vali Toprak, "Töreni düzenleyici, hepsini vazifeden alın. Valiye merasim yönettiriyorlar" tabirlerini kullanmıştı.