Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oğuz Atay Bilge Sozleri

Oğuz Atay Bilge Sozleri
0
82

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Oğuz Atay Sozleri

Oğuz Atayın En Guzel Bilge Sozleri

Cam kırıkları gibidir bazen kelimeler; ağzına dolar insanın Sussan acıtır, konuşsan kanatır

Kafam Cam Kırıklarıyla Dolu Doktor Bu Nedenle Beynimin Her Hareketinde Duşuncelerim Acıyor

Yalnızlığına Iyi Bak, Sahip Cık Kac Kişinin Emeği Var Onda Kimbilir İki Kadına Adamak Istiyorum Hayatımı

Biri “Erkeğim Desin Bana, Diğeri Sadece Baba

Neden Sadece Bir Hayal Urunusun Olric? Siz Gerceksiniz De Ne Oluyor Efendimiz

Şimdi Al Yalnızlığımı Ort Uzerine Olric Belki O Vakit Bırakıp Her Şeyi Gelirim Bir Yerlerden Başlamak Icin Yeniden

En Tehlikeli Kelime Nedir Olric ? Amadır Efendim Bana Gore Neden Olric ? Onceden Soylenen Her Soylemi Veya Kelimeyi Oldurur! Mesela, Seni Seviyorum Ama Gibi

Fotoğraf Cekilerken, Nedense Kendimizi Gulumsemek Zorunda Hissediyoruz “Yani Aslında Ona Bile Mutluluk Oyunu Oynuyoruz

Kimseye Gostermem Uzuntumu Gunduz Gulerim, Geceleri Yalnız Ağlarım

Hayatta Silgim Hep Kalemimden Once Bitti Cunku Kendi Doğrularımı Yazacağım Yere, Tuttum Başkalarının Yanlışlarını Sildim

Ne Zoruma Gidiyor Biliyormusun Olric ? Ona Yazdıklarımı Ondan Başka Herkes Okuyor

Artık Gelecek Planlarımı Hayattan Gizli Yapıyorum Sanki Hayat, Işini Gucunu Bırakıp Planlarımı Bozmak Icin Herşeyi Yapıyor

Biliyor Musun Olric? Artık Yalnızlığı Bile Cok Seviyorum, Sırf Onun Eseri Diye

Beklenen Hep Gec Geliyor; Geldiği Zaman Da Insan Başka Yerlerde Oluyor Biliyor Musun Olric, Benim Bir Cok Dostum Var Goruyorum Efendimiz, Hepsinin Sırtınızda Izleri Var

Soyle Evladım Diye Teselli Ederdi Annem Beni Soyle De Icine Hicran Olmasın Hicran Oldu Anne

Kotu Bir Resim Asarım Korkusuyla Hic Resim Asmadım; Kotu Yaşarım Korkusuyla Hic Yaşamadım

Provası Yok Hayatın Ne Yeniden Yaşamak Mumkun, Ne De Yaşadıklarını Silebilmek Onemli Olan, Ilk Defa Değil Son Defa Sevebilmek

Hep Gecer Diyorlar Ya Olric Sence Gecer Mi ? Gecer Elbet Efendim; Bazısı Teğet Gecer, Bazısı Deler Gecer, Bazısı Deşer Gecer, Bazısı Parcalar Gecer Ama Mutlaka Gecer

Kimsenin Yaşantısını Beğenmedim Kendime Uygun Bir Yaşantı Da Bulamadım

Cok Yukseğe Cıkamam; Bende Yukseklik Korkusu Var Kimseyi Yarı Yolda Bırakamam; Bende Alcaklık Korkusu Var

Tabiat, Sırlarını Bakmasını Bilene Acıklarmış Yemek Koyulurken, “Bu Kadar Yeter Dedikten Sonra Mutlaka Bir Kaşık Daha Yemek Koyan Kişiye Anne Denir Ve O Herşeye Değerdir

Oyleyse, Ben De Hayatımın Sonuna Kadar Aynı Yerde Kımıldamadan Oturacağım Herkes Istediği Kadar Koşsun Beni Anlayacak Insan, Oturduğum Yerde De Beni Bulur

858,496Konular
981,669Mesajlar
29,751Kullanıcılar
HasoTR35Son üye
Üst Alt