Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okan Bayülgenin yazıp bestelediği Metropolis şarkısının sözlerini arıyorum

Okan Bayülgenin yazıp bestelediği Metropolis şarkısının sözlerini arıyorum
0
68

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Okan Bayülgenin yazıp bestelediği Metropolis şarkısının sözlerini arıyorum Okan Bayülgen yeni yayın döneminde yayınlanacak bir program için şarkı yapmış galiba, adı Metropolis, var mı o şarkının sözleri sitenizde ? Haberiniz var mı ne programı bu ?  

Similar threads

okan Bayülgen Metropolis Şarkı Sözü Metropolis şarkısının sözleri Laf ve müziği Okan Bayülgen ve Tuncer Tunceli'ye ait olan Metropolis şarkısı, Okan Bayülgenin yeni sezonda yayınlanacak olan yeni müsabaka programı için hazır Okan Bayülgen ve Model ortak çalışması Metropolis şarkısının...
Cevaplar
0
Görüntüleme
61
Ben Gamlı Hazan şarkısının sözlerini arıyorum Ben Gamlı Hazan şarkısının sözleri sitenizde bulunur mu, Türk musikisine bayılıyorum  
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Altın Kelebek Gecesinde Okan Bayülgen'in duygu yüklü mektubu altın kelebek ödülleri, okan bayülgen, en iyi talk show ödülü, okan bayülgenin itirafı, geceden haberler burada arkadaşlar 1548662799 1548662799...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
Ağır Roman Dizisi Beni Yakan Ateş Seni Aşka Secde Ettirir mi Şarkısının Sözleri Bu konu; Ağır Roman Beni Yakan Alev Seni Aşka Secde Ettirir mi Şarkı Sözleri hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, 90lı yıllarda Müjde Ar ve Okan Bayülgen'in başrollerini paylaştığı ve unutulmaz Cem...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Okan Bayülgen kimdir okan bayülgen kimdir, hayatı, biyografi, hakkında bilgiler, özet olarak hayatı hakkında herşey burada arkadaşlar 1548242126 1548242126 okanbayulgenkimdir5c5a66f918f28okanbayulgenkimdir5c5a66f918f28okanbayulgenkimdir5c5a66f918f28 Meşhur şov yapan Okan Bayülgen...
Cevaplar
0
Görüntüleme
127
858,497Konular
981,966Mesajlar
29,964Kullanıcılar
canbasSon üye
Üst Alt