Okan sürünmüş eeeeee boşu boşuna demişler kaçan kovalanır diye bak peşinden koştun koştun nikahı bastın fena mı oldu Okan SEVIMLI ONU KÖTÜ SÜRÜNDÜRMÜŞ! 1548639471 1548639471 okansurunmus5c4e5cf4564cdokansurunmus5c4e5cf4564cd http:wwwgeccecomserviceMakeThumbaspx?Image webimageshabersirinnn&w 415&Alt webimageshaberhaberlrg BİR SÜRE ÖNCE ŞIRIN EDİGER İLE 4 EVLİLİĞİNİ YAPAN VE DOĞACAK BEBEĞİNİ BEKLEYEN OKAN BAYÜLGEN, ILK KEZ BU AÇIKLAMALARI YAPTI Kenan Işık'ın atv'deki 'Dünya Bir Oyun Sahnesi' programına konuk olan Okan Bayülgen, eşi Şirin Ediger ile tanışma ve flört sürecinde yaşadıklarını anlattı öncelikle bu değin açık konuşan Bayülgen, 'Şu anda evli olduğum kıza deli gibi aşık oldum Beni süründürdü Şöhretim falan hiç bir halta yaramadı, tersine bana zarar verdi Şöhretim, karizmatik hareketlerim vs falan fazla zarar verdi' diye konuştu Bayülgen, sözlerine şöyle devam etti: 'Çok süründürülmüşümdür, inim inim inletilmişimdir Sonunda bu kızla sevgili olmayı, sonradan onunla çocuk yapmayı ve evlenmeyi başardığım için muhteşem mutluyum Bu böyle uzun yıllar gider' YAKINDA BABA OLMA DUYGUSUNU NASIL YAŞIYOR? Bir kaç ay daha sonra baba olacak olan Okan Bayülgen, erkeklerin bu dönemi nasıl geçirdiğini yeniden kendi üslubunca anlattı 'Çocuk beklemek duygusu erkeğin iyice salak olduğu, hiç bir şey anlamadığı bir dönem' diyen Okan Bayülgen, bakın bu süreci nasıl betimleme ediyor: 'Çünkü eşiniz bir fabrika gibi çalışıyor Yani onun içinde bir fabrika var ve onun içinde bir çocuk imalatı var Diğer birisi böyle bir şeyi imal edecek olsa ki böyle bir şeyi imal eden Allah'tır Biz de Allah'tan korkuyoruz değil mi? Ee derhal onun içerisinde bir şey üretim oluyor Herşeyden önce bu kadından Allah gibi korkmamız lazım Benim düşüncem o'