iltasyazilim
FD Üye
Öksürük Ve Grip’e Şifalı Kış Çayı Tarifi İçin Malzemeler
*1 adet ayvanın kabukları
*10 tane karanfil
*1 adet çubuk tarçın
*3 adet cevizin perdesi
*1 tutam ıhlamur
*3 su bardağı su
*Tatlandırmak için bal
Öksürük Ve Grip’e Şifalı Kış Çayı Tarifi Yapılışı
Merhaba Bu mevsim de hepimizin bu tarz çaylara ihtiyacımız olduğunu düşündüğüm bir tarifi sizlerle paylaşmak istedim Öncelikle belirtmek isterim ceviz in içindeki perde öksürüğe çok iyi geliyor Her ceviz kırdığım da perdelerini bir kenara ayırır daha sonra ihtiyacım olduğunda kaynatır içerim Hem kendim hem oğluma içiririm Çayımız için bal hariç diğer malzemeleri demleme demliğine koyup üzerine su ilave edin 5 dakika kadar kaynatıp altını kapatın Altını kapattıktan sonra 10 dakika demlenmesini bekleyin İçerken içine 1 çay kaşığı bal ilave edip için Afiyet şifa olsun ins??
*1 adet ayvanın kabukları
*10 tane karanfil
*1 adet çubuk tarçın
*3 adet cevizin perdesi
*1 tutam ıhlamur
*3 su bardağı su
*Tatlandırmak için bal
Öksürük Ve Grip’e Şifalı Kış Çayı Tarifi Yapılışı
Merhaba Bu mevsim de hepimizin bu tarz çaylara ihtiyacımız olduğunu düşündüğüm bir tarifi sizlerle paylaşmak istedim Öncelikle belirtmek isterim ceviz in içindeki perde öksürüğe çok iyi geliyor Her ceviz kırdığım da perdelerini bir kenara ayırır daha sonra ihtiyacım olduğunda kaynatır içerim Hem kendim hem oğluma içiririm Çayımız için bal hariç diğer malzemeleri demleme demliğine koyup üzerine su ilave edin 5 dakika kadar kaynatıp altını kapatın Altını kapattıktan sonra 10 dakika demlenmesini bekleyin İçerken içine 1 çay kaşığı bal ilave edip için Afiyet şifa olsun ins??
Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.