Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Şifalı Kış Çayı (Öksürük İçin)

Şifalı Kış Çayı (Öksürük İçin)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Şifalı Kış Çayı (Öksürük İçin) Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet elma
*1 adet çubuk tarçın
*Biraz taze zencefil
*Bir kaç tane karanfil
*Bir kaç tane karabiber
*1 buçuk litre su

Şifalı Kış Çayı (Öksürük İçin) Tarifi Yapılışı Selam ve dua ile
Kışa girerken erkenden hasta olduk biz artık iyileştik ama öksürük bırakıp ta gidemedi bizi)
Dün gece internetten biraz araştırıp bu çayı buldum öksürüğe ve özellikle balgam sökmeye birebir geldi yarım saat içinde etkisini görünce bu akşam tekrar yapıp geceyi yine rahat öksürmeden geçirmek istedim ve bizim gibi geceyi rahat geçirmek isteyenlere de şiddetle tavsiye ederim))
Elmayı yıkayıp ortadan ikiye bölüp içini temizlemeden ince ince kesip kaynatacağımız kaba koyuyoruz içine tarçın zencefil karanfil ve tane karabiberi de ekleyip 1 buçuk litre kaynamış suyu üzerine döküp birkaç dakika kaynatıyoruz, 5 dk demlendirip soğutmadan içiyoruz ,ben taze zencefil kullandım siz tazesini bulamazsanız kurutulmuşunu yada toz halini kullanabilirsiniz ,tadı inanılmaz güzel 2 yaşındaki oğlum hiç tatlandırmadan içti ,hasta olmadan sağlıklı mutlu bir kış geçirmek dileği ile afiyet şifa olsun
*

Similar threads

Öksürük Ve Grip’e Şifalı Kış Çayı Tarifi İçin Malzemeler *1 adet ayvanın kabukları *10 tane karanfil *1 adet çubuk tarçın *3 adet cevizin perdesi *1 tutam ıhlamur *3 su bardağı su *Tatlandırmak için bal Öksürük Ve Grip’e Şifalı Kış Çayı Tarifi Yapılışı Merhaba Bu mevsim de hepimizin...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Şifalı Meyve (Kış) Çayı Tarifi İçin Malzemeler *12 portakal *12 elma *1 limon *Birkaç dilim taze zencefil *23 adet karanfil *2 adet çubuk tarçın Tatlandırmak için; *Süzme bal veya kuşburnu marmelatı Şifalı Meyve (Kış) Çayı Tarifi Yapılışı Portakalı, *elmayı ve limonu yıkayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
85
Öksürük Çayı Tarifi İçin Malzemeler *Yarım elma *2 dilim ayva *Çeyrek limon *2 dilim taze zencefil *1 tutam ıhlamur *4 adet tomurcuk karanfil *34 adet tane karabiber *1 adet çubuk tarçın Öksürük Çayı Tarifi Yapılışı Özellikle çocuklar için öksürük çayı tarifimize bütün malzemeleri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
105
Kış Çayı Tarifi (12) İçin Malzemeler 1 Tarif *Ayva veya elma dilimi *1 tane çubuk tarçın *3 adet karanfil *Bir tutam ıhlamur *Küçük bir parça tane zencefil *4 tane iğde *3 veya 4 su bardağı su 2 Tarif *Ayva veya elma dilimi *1 tane çubuk tarçın *3 adet karanfil *Yarım limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Kış Çayı Tarifi İçin Malzemeler *23 Parça Limon Dilimi *23 Parça Portakal Dilimi *23 Parça Elma Dilimi *34 Adet Karanfil *34 Adet Tane karabiber *23 Yaprak Taze nane *1 İnce Dilim Zencefil *1 Adet Çubuk tarçın *1 Tatlı Kaşığı Bal Kış Çayı Tarifi Yapılışı Öncelikle portakal, limon...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
858,506Konular
983,077Mesajlar
33,113Kullanıcılar
tttySon üye
Üst Alt