Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Okullara seçim tatili-Seçimlerde Okullara 1 Gün Tatil

Hoş geldin! sadrazamca tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Okullara seçim tatili-Seçimlerde Okullara 1 Gün Tatil
0
67

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Tercih öncesi okullar tatil olacakmı

tercih tatili,13 haziran okullar tatil,mektep tatili seçimler,meb tercih okul tatili

Okullara seçim tatiliSeçimlerde Okullara 1 Gün Tatil

MEB'den yapılan açıklamada Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu'nun ''Genel Seçimler'' konulu bir genelge yayımladığı belirtildi

Genelgede, 12 Haziran Pazar günü yapılacak 24 Dönem Milletvekili Genel Seçiminde oy verme işlemlerinin genel olarak Bakanlığa emrindeki okul ve kurumlarda gerçekleştirileceğini ifade eden Çubukçu, öğretmenlerin büyük bir bölümünün de sandık kurullarında tahsis alacağını kaydetti

Çubukçu, genelgede şunları kaydetti:

''Bazı bölgelerde sayım işlemlerinin gece geç vakitlere dek uzayabileceği dikkate alınarak mektep ve kurumların temizlenip düzenlenerek her yerde eğitim ve öğretime hazır hale getirilebilmesi, sandık kurullarında ödev alan öğretmenlerin zamanında ve etkili olarak eğitim ve öğretimi sürdürebilmeleri amacıyla her derece ve türdeki resmi ve özel birincil ve ortaöğretim ile yaygın eğitim kurumları 13 Haziran 2019 Pazartesi günü bir gün süreyle tatil edilmiştir''

netten özel baskı *

858,506Konular
982,854Mesajlar
33,082Kullanıcılar
iptvmaSon üye
Üst Alt