Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Okullarda Kıyafet Serbestliği Kalkıyor mu?

Okullarda Kıyafet Serbestliği Kalkıyor mu?
0
104

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesokullardakiyafetserbestligikalkiyormu5ad8b0795db3f

Yeni eğitim oğretim doneminin başından itibaren oğrencilerin okula tek tip kıyafetle gelme zorunluluğunun kalkacağı kararı ile nerdeyse tum yurtta bu karara tepki cığ gibi buyumuştu Yeni Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı bu durum karşısında kararı velilere bıraktı

Bu demek oluyor ki okulda alınacak toplu bir karar ile oğrenciler tek tip kıyafet ile okula gelmeye devam edebilir (%60 Veli Kararı) Bakan Nabi Avcı Sivas'taki bir okulda bu yonde bir uygulama yapıldığını belirterek başka okullardada bu uygulamanın yapılabileceğini bu yonde bir yasak olmadığını soyledi

Similar threads

Yeni eğitim öğretim döneminin başından itibaren öğrencilerin okula tek tip kıyafetle gelme zorunluluğunun kalkacağı kararı ile nerdeyse bütün yurtta bu karara tepki çığ gibi büyümüştü Yeni Ulusal Eğitim Bakanı Nabi Avcı bu koşul karşı kararı velilere bıraktı Bu aramak oluyor ama okulda...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
Serbest Kıyafet Uygulaması Bitiyor mu? imagesokullardaserbestkiyafetuygulamasibitiyormu5ad8be2846a6e Bu oğretim yılında uygulamaya konan ve pek cok kesim tarafından tepkiyle karşılanan serbest kıyafet yonetmeliği hakkında yeni milli eğitim bakanı nabi Avcı acıklama yaptı Bazı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
157
Özgür Kıyafet Uygulaması Bitiyor mu? Bu öğretim yılında uygulamaya konan ve o kadar çok kesim göre tepkiyle karşılanan bağımsızlık kıyafet yönetmeliği hakkında yeni milli eğitim bakanı nabi Avcı tanımlama yaptı Bir Takım velileirn onay verdiği bazılarının ise karşısında çıktığı başvuru...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
Okullarda Giysi Serbestliğinin Şartları Bu konu; okullarda kılık kıyafet serbestliğpi şartları hakkında bilgiler vermektedir Sevgili melekler, bugün devlete ait gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren okullarda kılık giysi serbestliği ile ilgili olarak vatandaşların aklında oluşan bir takım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
657 Kılık Kıyafet Yonetmeliği 657 Kılık Kıyafet Kanunu KAMU KURUMLARINDA CALIŞAN PERSONELİN KILIK, KIYAFET YONETMELİĞİ KILIK KIYAFET YONETMELİĞİ I BOLUM GENEL HUKUMLER AMAC: Madde 1 Bu yonetmeliğin amacları her derece ve turdeki okullarda; a)Yonetici, oğretmen ve diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
858,475Konular
981,238Mesajlar
29,550Kullanıcılar
rastgeleSon üye
Üst Alt