Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Olağan biR soRu oLcak Lakin yoRumda buLunuRsanız çok seviNiRim aRkadaşLar fazla Lüzumlu

Olağan biR soRu oLcak Lakin yoRumda buLunuRsanız çok seviNiRim aRkadaşLar fazla Lüzumlu
0
103

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
aRkadaşLar metni 2ye böLdüm hani uzun okuyamam deRseniz diye yalnızca aşağısındaki kısmı okuyaRakta açıklama yapabiLirsiniz ben oLayı biraz deRin aLdımda huyumduR xD

şimdiden yorum yapan ve okuyan tüm aRkadaşLarıma süre ayıRıp göz attıkLarı için çok teşekkür ederim çünkü benim için manâlı bi konu

ya derhal ben Lise 1deyim okuLa başLamadan önce korkuyodum baya Liseden çünkü gideceğim Lisede aRkadaşım yani tanıdığım pozitif yoktu tüm aRkadaşLarım başka okuLLardaydı bidE Liseyi bana aRkadaşLarım fazla övüyodu şu konuda : aşkLar faLan başka ama bunu kasıtlı olarak yapıyoLardı çünkü benim aşık oLamadığımı biRini sevemediğimi biLiyoLardı işde heRneyse okul başLayınca arkadaş buLdum derhal ilk günden biRsürü ( azıcık sempatiğimdiRdE xD ) fakat şu ikinci konuya şu son günLerde birazcık daHa düşMeye başLadım şu anda bi çocuk vaR ama yani çocuk dediğimdE Lise 4te ( şimdiLik X dieLim ADINA neyse son haftaLarda ben öğLen araLarı okuLda kaLmaya başLadım deRs çaLışcam yazılı vaR manasında ama biR türLü çaLışamadım o bambaşka meseLe xD neyse bu X de başka biR iLçeden geLio okuLa yani aRası 40 dk faLanda öğLen araLarı çoğunlukla ilk ilk olarak öğLen aRası kaLan aRkadaşLarıyLa bizim okuLun yukaRısında biR paRk var oRaya gidiyoLar neDenidE aRkadaşLarı işte sevgiLiLeriyLe buLuşuoLar dierLeride içinde bizim X te var tüttüRüoLar anLadınız siz neyse ondAn daha sonra okuLa geLip basketboL oynaRLar bendE canım sıkıLır oRaya gidErim çağıRıRLar oyuna lakin ben voLeyboLcuyum basketi sevmem o yüzdEn ara sıra onLarı izLerim köşede bazEnde X ısRaR edince oynaRım dha doqRusu öyle ortada geziniRim xD işte böyLe zmnLrda bu X Le atamazsın ataRım faLanından Laf atışLarı yapıyoRuz daha sonra sıRa bana geLince ben kaçaRım her zaman xD göRüşcez senLe gibisindEn bakıo bu vesileyle işte esas oLayda cuma günü öğLen oLdu derhal öğLen birincil deRs semineR vaRdı altında saLonumuzdA ondan çıkınca bağlı hemencecik top oynamaya koştum ben sonra bu tekrar tekrar kapının önünde durur yani gezmediği zamnLr yine duRuyodu bizde kapının önünde oynuyoRuz topu geLdi o da oynamaya başLadı benm en yakın aRkimin tekiyLede kanki aynı seRvisLe gidiyoLar faLn

daha sonra oynuyoRus işde top bana geLmiyo bi tüRLü ya aLLah rızası için bi top top diyoRum ben o attı işte soNrada ben atacağını bekLemediğim için tedbirli diiLdim öyLesine kazara vuRdum topa ona gitti o da bekLemiyodu eLini dokunduRdu top kaçtı faLan yetersiz dedm buna dha buna top atmayın faLn dedi işde yoq ya yabdım snRa ziL çaLdı heRkez içeri gitti oynayanLarın bendE topu aLmaya gittim sonradan içeri beRaber girdik beceRiksizsin işde dedm o da bna mı dion onu faLan yabdı snRa bnde değil abicim dedm xD güLdü beRaber çıktık işde snRa bn kantine indim tam yukaRı çıkaRken o da altında iniyomuş merenLerin köşede kaRşıLaştık bende daLgındım biRz düşünüyodum onu noLuo acaba faLn die ağır ağır başıMı kaLdıRdım oysa X böLe qözqöze qeLdik duRduk baya sonra güLdü geç hade geç cinsinden böyLe biRas çekiLdi ama ayıRdığı alan daRdı çaRptım yani işte daHa öncedendE böyLe aRamızda bi LafLa bişeyLer oLuyodu hani bn tenefüsdE bişeyLer yapSam heR türLü qüLüncek bişe mesela yeRde işte o da bakıp güLüodu işte böLe soRum :

sizce tüm bu anLattıkLarım bi hoşLanmanın birincil adımLarı oLur mu bnm açımdanda onun açısındanda ? :S
YAHUT beni böLE küçük bi kız oLaRak mı göRüyoduR