Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

omer hayyam şiirleri

omer hayyam şiirleri
0
229

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
omer hayyamın şiirleri

Omer Hayyam Şiirleri

Bir cember cizilse merkezinde sen,
Kenarında ben
Sen dondukce beni gorsen,
Ben dondukce seni gorsem
Oyle bir an gelse ki; yarıcap sıfır olsa

Omer Hayyam

~~~~~~~~~~~~~~

Sefa Sur

Gecmiş gunu beyhude yere yad etme,
Bir gelmemiş an icin de feryat etme
Gecmiş gelecek masal bunlar hep
Eğlenmene bak omrunu berbat etme

Niceleri geldi, neler istediler,
Sonunda dunyayı bırakıp gittiler
Sen hic gitmeyecek gibisin değil mi?
O gidenler de hep senin gibiydiler

Dunyada ne var, kendine dert eyleyecek,
Bir gun gelecek ki can bedenden gidecek,
Zumrut cayır ustunde, sefa sur iki gun
Zira senin ustunde de otlar bitecek

Omer Hayyam

~~~~~~~~~~~~

Dal goncayı bir sabah acılmış buldu,
Gul melteme bir masal deyip savruldu
Dunyada vefasızlığa bak; on gunde
Bir gul yetişip, acıp, solup kayboldu

Sen acırken bana, hic bir gunahımdan korkmam
Benle oldukca; yokuş, engebe, yoldan korkmam
Beni ak yuzle diriltirsin a Tanrım, bilirim;
Defterim dolsa da suclarla, siyahtan korkmam

Omer Hayyam

Similar threads

Omer Hayyam genelde kısa şiirler yazdığı icin Bir kac şiiri birden aldım AŞk Ezeli sırları ne sen bilirsin ne de ben Bu muammayı ne sen okuyabilirsin ne de ben Perde ardında sen ben dedikodusu var amma Perde kalktı mı ne sen kalırsın ne de ben Ey dunyanın işinden haberi olmayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
150
omer hayyamın en guzel sozleri Omer Hayyam ozlu sozler Omer Hayyam unlu sozleri Omer Hayyam Dortlukleri En Guzel Omer Hayyam Sozleri Omer Hayyam Sozleri Ey kara cubbeli! Taş atma bu dunyayı bilmek isteyenlere Onlar yaradanın sanatı peşindeler; Seninse aklın fikrin abdest bozan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
128
Kardeşlik konulu şiirler Kardeşlik ile ilgili şiirler Kardeşlik haftası şiirleri Kardeşlik Şiirleri Kardeşlik Bir,ucgen gibidir Doner,durur Arkan,sağlamdır Yolun,kardeşlik yoludur Dostunu,secmek Dostunu,gorebilmek Her,turlu dostluk turkusudur Her,turlu kardeşlik turkusudur...
Cevaplar
0
Görüntüleme
471
Uzun 30 Ağustos Şiirleri Zafer Bayramı Şiirleri Uzun 30 AĞUSTOS Her yıl bugun olur, Otuz Ağustos İcime bir ordu havası dolar Başlar dimdik, gozler celik, yuzler pos, Bayrak imil imil, gecer ordular Gecer tunc adımlar demir goğusler, Gecer Mehmetcikler, gecer subaylar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
126
Umit Yaşar Oğuzcan Şiiri Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri umit yaşar oğuzcan'ın şiirleri Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri kısa Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri ayten Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri istanbul Umit Yaşar Oğuzcan Şiirleri 50 Yaş Şiiri Ne zaman baksam cevreme elli yıl sonra Hep aynı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt