Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Onlar Aramızda çok yakında Star'da!

Onlar Aramızda çok yakında Star'da!
0
90

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
Onlar Aramızda çok yakında Star'da! onlar aramızda programı illüzyon programı burak sanlı kıvanç özkönü berk eratay kerem eser can konuk star tv ne süre haberleri burada arkadaşlar Türk Halkı olarak illüzyon şovlarına merak sardık, Özelliklede Türkiye'yi ayağa kaldıran Kabiliyet Sizsiniz Türkiye yarışmasında yer alıpta şovlarıyla adından günlerce laf ettiren Aref Ghafouri aylarca dilimizden düşmemişt Kabiliyet Sizsiniz Türkiye yarışmasını en çokta Aref için izliyor ve birinci Arefl oalcak diye bekliyorduk Müsabaka bitti Aref gitti lakin emini fakat şimdi Aref gibi illüzyon şov yapan kim olsa izlenironlararamizdacokyakindastarda5c4e83873e4c3alt O zaman acilen size müjdeli bir haber veriyorum Melek'ler Fazla yakında Star Tv ekranlarında izleyiciyi ekrana kitleyecek olan Onlar Aramızda şovu başlıyor Onlar Aramızda illüzyon şovu 5 illizyonistden oluşuyor Dünyaca ödül almış bu illizyonistler iddialı geliyor Melek'lerim 1548649346 1548649346 onlararamizdacokyakindastarda5c4e838774618onlararamizdacokyakindastarda5c4e838774618 onlararamizdacokyakindastarda5c4e838774618 Yurtiçi ve yurtdışında çoğu ödül kazanmış birbirinden kabiliyetli beş genç sihirbaz, “Onlar Aramızda adlı program için bir araya geldi Burak Sanlı, Kıvanç Özkönü, Berk Eratay, Kerem Eser ve Can Konuk’tan oluşan takım, bu akşamdan itibaren her çarşamba Star TV ekranlarında olacak * Merak ettiğim ilk şey, bu ekibi bir araya getiren format “Onlar Aramızda nasıl bir program olacak? Kıvanç: Bu ilk önce bir illüzyon programı natürel Ama sokaktaki insan, bunları bizim yaptığımızı bilmeyecek * Bu program için kaç birey çalışıyor? Kıvanç: Prodüksiyon ekibi dahil 20 kişiyiz ıllüzyon grubu ise bizimle birlikte yedi birey * David Copperfield gibi efsaneler, fazla özel mekanizmalar kullanıyorlar Siz nasıl ulaşıyorsunuz o alıcı eşyalara? Kıvanç: David Copperfield, illüzyon camiasında bir fenomendir Yanında çalışan yüzlerce insan var şovları Madonna’dan bile pozitif gişe yapıyor Bizse tüm malzemeleri kendimiz ayarlıyor, kendimiz tasarlıyoruz Çünkü bir destekçimiz yok Kendi tasarımımız olanların dıştan kalanların yüzde 6070’ini ise yurtdışından getirtiyoruz Kerem: Bizim işimiz yabancılardan daha zorlama ERMİŞ OLSAK BİZİM BURADA NE İŞİMİZ VAR * Niçin? Kerem: Türk halkında genel bir perspektif vardır ya, “beni kandırmaya çalışıyorlar diye “Emin bir oyun var diye düşünüyor, eğlenmeyi unutuyorlar Natürel ki oyun var yani Bizim işimiz ağırlamak Kıvanç: Yurtdışındaki halk illüzyonistleri eğlenmek için izliyor, bizim halkımız ise “nasıl yapıyora bakıyor ışin içinde tabii fakat oyun var Oyun olmadan o numaraları yapsak zaten ermiş oluruz, burada ne işimiz var! * Sizin mesleğin fiziki getiriden çok götürüsü var o halde Berk: ıyi illüzyonistlerin derhal hepsi bir şekilde varlıklı olan adamlar zaten Değişik türlü işin çok zorlama id * Nasıl bir araya geldiniz? Berk: ıçlerinde en fazla yarışmacı benim Dünya şampiyonası’na değin gittim Oraya gittikten ve “Sizin ülkede sihirbazlığa izin veriliyor mu? sorularını duyduktan sonra bu işin tek başına yapılamayacağını anlayıp bıraktım ıngiltere’deki bir arkadaşım “Neden senin gibi insanlarla bir araya gelmiyorsun? diyordu, onun sözlerine kulak verdim Kıvanç ve Burak dörtbeş ay önce geldi, Can her tarafta beri vardı Bana ilk ilk kez “Olmaz dediler Birkaç ay sonra inanmaya başladılar * Başından beri aklınızda beş birey edinmek mı vardı? Berk: Yok Formata 10 kişi başladık, daha sonra beş kişiye düştü Zaten bu bizim de üye olduğumuz Magic Fraternity isimli uluslararası kulübün desteklediği bir proje Benzer kulüp Aref’in yeni yayınlanacak programını da destekliyor ARKADAŞIMA BİR NUMARA YAPTIM, EVDEN KAÇTI * İllüzyona nasıl başladınız? Berk: Babamın bana gösterdiği ufak bir oyunla başladım Ben mental illüzyonistim Falcılar, geleceği okuyanlar gibi Burak: Ben 12 yaşımda başladım Çocukluğumdan beri bu işe meraklıydım, dergilerle verilen malzemeleri falan toplardım Bir gün büyücülük dükkanın önünden geçerken içerideki büyü malzemelerini gördüm, büyülendim Takriben altı yıldır profesyonel olarak gösteriler yapıyorum şu an keza ekonomi okuyorum Kerem: Benim de ilkokuldan beri ilgimi çekiyordu Babam yurtdışından gelirken bana birkaç oyun getirdi Tüm Ankara’yı gezdiğimi bilirim malzeme için Çoğu şeyi de kendim yapıyordum Sonradan jonglörlüğe alaka duymaya başladım Yani işin daha fazla gösteri kısmıyla ilgileniyorum Kıvanç: Komik olacak fakat, ben 2004 yılına değin illüzyonun ‘i’sini bilmezdim Ta oysa rüyamda David Copperfield’ı görene kadar Ertesi gün internetten izleyeyim Copperfield’ı dedim, bir video açtım, David Blaine’e ait bir video çıktı Ve işte o video benim hayatımı değiştirdi ılk gösterim uçmaktı ılk kez konut arkadaşıma yaptım, evden kaçtı 2011 yılında Merlin ödülü aldım Balkan şampiyonası’nda da birinciliğim var Can: Küçükken psikoloğa gitmiştim O kişi karşımda kaşık büktü, ben niye yapamıyorum diye fazla sinirlendim Daha Sonra çalışmaya başladım, mentörlerim oldu Sonuç Balkan Yarışması’nda en genç illüzyonist ikincilik ödülü kazandım Bağımsızlık Kelebek