Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

onlisans mezunları polis myo başvurabilir mi

onlisans mezunları polis myo başvurabilir mi
0
170

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
89
F-D Coin
0
onlisans mezunları polis myo na başvuruda bulanabiliyorlar mı?

PMYO, Polis Meslek Yuksek Okulu anlamına gelir Pmyo (Polis Meslek Yuksek Okulları)na lise veya 2 yıllık universite yani on lisans mezunu kişiler başvuruda bulunabilirler 2 yıllık universite(on lisans)mezunları lise mezunuymuş gibi başvuruda bulunurlar ayrıca bir hak verilmez Aynı zaman PMYO (Polis Meslek Yuksek Okulu) Emniyet Teşkilatının ihtiyacı olan Polis Memurlarına mesleki ilk eğitimi vermek ve yetiştirmek uzere, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı 2 yıl sureli on lisans duzeyinde eğitim ve oğretim verilen parasız yatılı ve uniformalı eğitim kurumlarıdır

Similar threads

önlisans mezunları polis myo na başvuruda bulanabiliyorlar mı? PMYO, Polis Iş Yüksek Okulu anlamına kazanç Pmyo (Polis Meslek Yüksek Okulları)na lise veya 2 yıllık üniversite yani ön lisans mezunu kişiler başvuruda bulunabilirler 2 yıllık üniversite(ön lisans)mezunları lise mezunuymuş gibi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
124
onlisans oğrencileri herhangi bir polislik kurumuna başvurabilir mi kimler başvuru yapabiliyor ve başvuru tarihleri ne zaman acaba cevabınız icin şimdiden teşekkur ederim Cevap: Onlisans Oğrencileri Polislik Başvuru Polis olmak icin PMYO( Polis Meslek Yuksekokulu) na başvurmanız ve buradan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
100
polis olmak icin hangi okullara gitmeliyiz Polis Olmak icin gidilmesi gereken okul Polis meslek yuksek okulu PMYO'dur Turkiye ’de Polis Memuru olabilmek icin iki farklı şekilde eğitim alınmaktadır Bunlardan en onemlisi lise mezunlarının girebildiği Polis Meslek Yuksek Okulları ’dır PMYO...
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Polis Meslek Yuksek Okulu Logosu PMYO logosu Polis Meslek Yuksekokulları; Emniyet Teşkilatının Polis Memuruihtiyacını karşılamak uzere on lisans duzeyinde eğitimoğretim yapan, Polis Akademisi Başkanlığına bağlı parasız yatılı ve resmi uniformalı yuksek oğretim kurumlarıdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
PMYO nedir Polis Meslek Yuksek Okulu hakkında bilgi Eğitim suresi 2 yıldır ve okul yatılıdır On lisans programı olarak eğitim verilmektedir Matematik ingilizce gibi temel derslerin yanında polislik mesleği ile ilgili meslek dersleride verilmektedir Not ortalaması sistemi universitedekiler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
282
858,506Konular
983,053Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt