Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Oreolu Meyveli Magnolia

Oreolu Meyveli Magnolia
0
68

morfeus

FD Üye
Etkileşim
4
F-D Coin
139
oreolu-meyveli-magnolia-3.jpg

Oreolu Meyveli Magnolia Tanımı İçin Materyaller

• 1 kilo süt
  • 2 yumurta sarısı
  • 2 kaşık tepeleme un
  • 2 kaşık tepeleme nişasta
  • 1 bardak şeker
  • 1 kutu krema
  • 1 paket vanilya
  • 1 paket oreo bisküvi
  • 1-2 çilek

Oreolu Meyveli Magnolia Tanımı Yapılışı

1. Krema ve vanilya hariç materyalleri bir tencereye koyup pişiriyoruz.
  2. Yoğunlaşınca altını kapatıyoruz.
  3. Krema ve vanilya ek ediyoruz
  4. Mikserle 4 dk çırptıktan sonra oreo ve çilek ile süslüyoruz. (oreo robotta un haline gelecek)???? afiyet olsuun????????

Similar threads

Oreolu Magnolia Tarifi İçin Malzemeler ️1 litre süt️1 su bardağı şeker️1 yumurta sarısı️3 yemek kaşığı dolusu nişasta️1 yemek kaşığı un️1 paket vanilya şekeri️1 yemek kaşığı tereyağı️200 ml sıvı krema30 adet oreo bisküvi Oreolu Magnolia Tarifi Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır İlk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
23
Oreolu Muzlu Magnolia Tarifi İçin Malzemeler 1 litre süt2 adet yumurta sarısı1 su bardağı şeker2  çorba kaşığı un2 tepeleme çorba kaşığı nişasta1 paket sıvı krema (200 ml)1 paket şekerli vanilin30 adet oreoİsteğe göre meyve.ben tercihimi muzdan yana kullandım Oreolu Muzlu Magnolia Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
Muzlu Magnolia (Burçaklı Ve Oreolu) Tanımı İçin Gereçler 1 litre süt1 su bardağı şeker2 adet yumurta sarısı1,5 yemek kaşığı nişasta2 yemek kaşığı un1 paket krema2 paket vanilya1 tatlı kaşığı tereyağ2 adet ithal muz Oreolu için: 1 paket oreo Burçaklı için: 1 paket burçak Üzerine: Yarım muzDamla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Oreolu Magnolia Tanımı İçin Gereçler 1 lt süt1 adet yumurta sarısı1 çay bardağı şeker3 temeperleme yemek kaşığı nişasta2 yemek kaşığı un1 paket toz krem santiOreo bisküvi (ben küçük paketlerin olduğu kutudan aldım, neredeyse hepsini kullandım) Süslemek için ; Kiraz Oreolu Magnolia Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
24
Oreolu Magnolia Tanımı İçin Gereçler 2.5 su bardağı süt2 yemek kaşığı unYarım su bardağı şeker1 adet yumurta1 paket vanilin1 paket oreo1 adet muz Oreolu Magnolia Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Uygun bir tencereye süt, un, şeker ve yumurtayı koyalım. Ocağımızın altını orta ateşte...
Cevaplar
0
Görüntüleme
26
858,475Konular
981,255Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt