Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

örgü fular yapımı

örgü fular yapımı
0
140

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Önce bu şekilde meren yapılacak ve sonra üç sıra çubukların üstünü dolduracaksınız ben her çubuk aralarını 15 ilmekle doldurdum yeşilleri bittikten sonradan da turuncuyu ortadaki çubuk içine doldudum

Önce bu şekilde meren yapılacak ve daha sonra üç sıra çubukların üstünü dolduracaksınız ben her çubuk aralarını 15 ilmekle doldurdum yeşilleri bittikten sonradan da turuncuyu ortadaki çubuk içine doldudum

Ben oklavadan destek aldım ve bir ilmek alıyorsunuz olduğu yerde bir zincir çekip oklavaya takıyorsunuz

Oklavadan çıkartıp her bir ilmeği tek tek bir zincir çekerek topluyorsunuz *

Similar threads

Açıklamalı fular yapılışı fular modelleri ve yapılışları acıklamalı fular örnekleri açıklamalı modelleri açıklamalı dikimi Resimlerle açıklamalı şık bir fular modelini sizlerle paylaşmak istiyorum renk seçeneği sizin zevkinize kalmış adamakıllı istediğiniz renleri kullanabilirsiniz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
bebek yelek örgü örnekleri yapılışı bebek örgü modelleri anlatımlı Bakışımsız Bebek yeleğinin yapılışı : Bebek yeleğimize 64 ilmek başlayın ve DÖRT sıra haroşa örünLastiğin ÜÇÜNCÜ sırasında tam ortadaki ÜÇilmeğe ilik yapınLastik bitince Kenar lastiğinde de ilik açılacakLastik bitince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
147
Kolay Bebek Patik Örnekleri Kolay Bebek Patikleri Anlatımlı Yapılışı 45 ilmekle başlıyoruz10 sıra haraşo örüyoruz Haraşo Gidiş ve geliş sırasında düz örüyoruz 10 sıra haraşodan sonra önde ne dek burun genişliği yapacak isek böylece ilmek bırakıyoruz örneğimizde 8 ilmek bırakıldıİlmek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
262
Sakallı ipten klozet takımı yapımı klozet takımı sakallı ipten klozet takımı sakallı ipten takımları yapılışı yapımı Ben bir örgü çılgını olarak bulduğum her modeli denemeye bayılıyorumOlsun olmasın mutlaka uğraşırımÖrgü örmeye bayılıyorumGenelde giyim üstüne örerimEvim için ördüğüm o kadar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Kırmızı örgü bere modeli ve yapılışı ÖRGÜ YARA YAPILIŞI 3,5 nolu şişle 15 ilmek başlayın başınızın çevresi dek 1 ters 1 düz örün yani lastik örgübaş çevresine gelince dikin ve üzerinden ilmek çıkarınbu ilmekleri 4 parmak değin örün ondan daha sonra ilmeklerinizi 4 eşdeğer parçaya bölün bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
148
858,506Konular
983,074Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt