Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orjinal Kokulu Üzümden Pepeçura

Orjinal Kokulu Üzümden Pepeçura
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
orjinal-kokulu-uzumden-pepecura.jpg

Orjinal Kokulu Üzümden Pepeçura Tanımı İçin Gereçler

  • 1 kilo saplantından ayıtlanmış yıkanmış üzüm
  • 4 su bardağı su (Bardak ölçüm 250 ml)
  • 1 su bardağı şeker (Kaşıklar tepeleme)
  • 1 çorba kaşığı nişasta
  • 1 çorba kaşığı un
  • 2 çorba kaşığı mısır unu
  • Yarım çorba kaşığı tereyağı
Üzeri için
  • Hindistan cevizi fıstık ceviz siz hangini isterseniz

Orjinal Kokulu Üzümden Pepeçura Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Üzümleri tencereye alalım.
  2. 3 su bardağı kaynar su ek edelim kaynatalım.
  3. 5 dk kadar sonra bilendırla ezelim.
  4. İnce tel süzgeçten süzelim.
  5. Kuru gereçleri bir kaba alalım.
  6. 1 bardak su ek edelim çırpalım.
  7. Üzüm suyumuzu ocağa alalım.
  8. İçine şekeri ve çarptığımız karışımı ek edelim.
  9. Koyulaşalana kadar karıştıralım.
  10. İçine yağımızda ek edelim.
  11. 5 dk kadar kaynatalım. Benim üzümlerim biraz ekşiydi ben mayhoşda olsun istedim şeker tam geldi lakin siz tadına bakın istek eden ek edebilir kıvamı puding üzere oluyor.
  12. Sonra kaselere bölelim soğuyunca. Afiyet olsun ????.
Orjinal Kokulu Üzümden Pepeçura Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,498Konular
982,054Mesajlar
30,041Kullanıcılar
feneraySon üye
Üst Alt