Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Orman Meyveli Soslu Revani Tatlı

Orman Meyveli Soslu Revani Tatlı
0
22

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
orman-meyveli-soslu-revani-tatli.jpg

Orman Meyveli Soslu Revani Tatlı Tanımı İçin Materyaller

  • 1 paket dr oatker orman meyveli sos
  • 1 çay bardağı un
  • 3 yemek kaşığı yoğurt
  • 3 yemek kaşığı toz şeker
  • 2 çay bardağı irmik
  • 1 çay bardağı sıvı yağ
  • 2 adet yumurta
  • 1 paket dr oatker vanilya
  • 1 paket dr oatker kabartma tozu
Şerbet İçin
  • 12 yemek kaşığı toz şeker
  • 4 çay bardağı su
  • 1 tatlı kaşığı limon suyu

Orman Meyveli Soslu Revani Tatlı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Öncelikle karıştırma kesenin içine evvel yumurtaları bırakın üzerine toz şekeri ekleyin birlikte iki dakika çırpalım akabinde sıvı yağı vanilyayı kabartma tozunu yoğurdu toz orman meyveli sosu bırakıp birlikte çırpalım.
  2. Akabinde unu ve irmiği ekleyip birlikte tel çırpıcıyla karıştıralım ve yağlanmış slikon kalıplara revani harcı bırakalım evvelden ısıtılmış fansız fırında 180 derecede üzeri kızarana kadar tatlımızı denetimli 25 dakika pişirelim.
  3. Revanimiz soğuduktan sonra slikon kalıplardan çıkaralım akabinde şerbeti için tencereye toz şekeri suyu ekleyin ve tel çırpıcıyla karıştıralım.
  4. Akabinde şerbetimiz kaynamaya başlayınca üzerine limon suyu ekleyip orta ateşte 10 dakika ortada karıştırarak kaynatarak pişirin ve şerbeti soğutun.
  5. En son soğuk olan revani tatlımızın üzerine soğuk şerbetimizi gezdirelim ve şerbetin çekmesi için en az 4 saat buzdolabında bekletelim vaktiniz varsa bir gece revani tatlımızı buzdolabında bekletelim.
  6. En son revani tatlımızı servis tabağına bırakalım üzerini antep fıstığı yahut hindistan cevizi ile süsleyip servise sunun afiyet olsun.
 

Similar threads

Orman Meyveli Fincan Tatlısı Tanımı İçin Gereçler 1 paket dr oetker orman meyveli toz puding1 kg süt6 yemek kaşığı un8 yemek kaşığı toz şeker1 paket beyaz çikolata 60 gram Beyaz Krema İçin 2 su bardağı süt4 yemek kaşığı toz şeker2 yemek kaşığı nişasta2 yemek kaşığı un1 paket sade toz kremşanti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Haşhaşlı Portakallı Revani Tanımı İçin Malzemeler 2 adet büyük uzunluk yumurta (l)1 çay bardağı sıvı yağ1 çay bardağı yoğurt1 çay bardağı irmik1 çay bardağı toz şeker6 yemek kaşığı un1 yemek kaşığı mavi haşhaş1 büyük uzunluk portakal kabuğu rendesiYarım çay bardağı portakal suyu1 paket dr oetker...
Cevaplar
0
Görüntüleme
144
Çikolatalı Toz Pudingli Sütlü Tatlı Tanımı İçin Materyaller 1 kg süt1 paket dr oatker çikolatalı puding8 yemek kaşığı toz şeker3 yemek kaşığı nişasta2 yemek kaşığı irmik1 yemek kaşığı kakao1 yemek kaşığı saralle Üzeri İçin Nalzemeler 1 paket sade toz kremşanti2 yemek kaşığı muzlu puding1.5 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Haşhaşlı Orman Meyve Soslu Revani (Favori Tatlım) Tanımı İçin Gereçler 3 adet yumurta1 su bardağı sütYarım su bardağı sıvı yağYarım su bardağı toz şeker1 su bardağı mavi haşhaş1 tane kabartma tozu1 tane vanilya2 su bardağı un Şerbeti için şerbeti için; 2 buçuk su bardağı toz şeker3 buçuk su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
31
Nesguikli Sütlü Tatlı Tanımı İçin Malzemeler 4 su bardağı süt2 yemek kaşığı un2 yemek kaşığı mısır nişastası5 yemek kaşığı nuhun ankara irmik5 yemek kaşığı toz nesguik7 yemek kaşığı toz şeker1 yemek kaşığı kakao Üzeri için materyaller; 1 paket sade dr oetker krem şanti1 çay bardağı süt1 yemek...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,493Konular
981,562Mesajlar
29,681Kullanıcılar
ghbfghSon üye
Üst Alt