Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Orta Oğretim Kurumları Yonetmeliği

Orta Oğretim Kurumları Yonetmeliği
0
179

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
2019 Orta Oğretim Kurumları Yonetmeliği

Yeni Orta Oğretim Yonetmeliği Hazırlandı

Milli Eğitim Bakanlığı, 28 Nisan'da sendikalara gonderdiği Ortaoğretim Kurumları Yonetmeliği taslağına son şeklini verdiTaslağın son şekline gore butun okul turlerinde sınıf kontenjanları 30, bir ders saati 40 dakika ve ders gecme notu da 50 olarak belirlendi Bakanlık, devamsızlığı adet haline getiren oğrencilere ise kotu bir surpriz yaptı Ozursuz devamsızlığı kaldıran bakanlık, ozre bağlı devamsızlığı 30 gune cıkarttı Ancak hicbir ozru bulunmadan okula gitmeyen oğrenciye ise disiplin cezası getirildi

Oğrencilerin başarısını artırmayı da amaclayan Bakanlık, başarılı oğrencileri teşvik etmeye yonelik olarak erken mezuniyet sistemini de getirecek Oğrenci başarısına gore 12 yıllık eğitim doneminde daha erken mezun olabilme fırsatını bulacak

Similar threads

2019 Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği Yeni Orta Öğretim Yönetmeliği Hazırlandı Ulusal Eğitim Bakanlığı, 28 Nisan'da sendikalara gönderdiği Ortaöğretim Kurumları Yönetmeliği taslağına son şeklini verdiTaslağın son şekline kadar tüm mektep türlerinde sınıf kontenjanları 30, bir ders saati...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
2019 Sorumluluk Sınavı Sorumluluk Sınavı Hakkında Bilgi Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ortalama yukseltme ve sorumluluk sınavlarında da başarılı olamayan oğrencilere 4 dersten ek sınav hakkı tanıdı MEB'den yapılan acıklamada, ortalama yukseltme ve sorumluluk sınavlarında da başarı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
120
Sınıf Gecme Yonetmeliği 2019, Ortaoğretimde sınıf gecme ve sınav yonetmeliğinde değişiklik yapıldı Ortaoğretim kurumlarında 10 sınıfın sonunda, bir ust sınıfa gecebilecek oğrenciler yeni ders yılının ilk bir ayı icinde not şartı aranmaksızın alanını değiştirebilecek Ortaoğretim Kurumları...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
2019 Lise sorumluluk sınavı,Lise kurtarma sınavları 2019,Lisede sınıfta kalanlara ek sınav hakkı,2019 kurtarma sınavları tarihi,2019 lise kurtarma sınavları ne zaman,meb ortaoğretim kurtarma sınavları Lise sorumluluk sınavları 2019 Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), ortalama yukseltme ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
101
657 Kılık Kıyafet Yonetmeliği 657 Kılık Kıyafet Kanunu KAMU KURUMLARINDA CALIŞAN PERSONELİN KILIK, KIYAFET YONETMELİĞİ KILIK KIYAFET YONETMELİĞİ I BOLUM GENEL HUKUMLER AMAC: Madde 1 Bu yonetmeliğin amacları her derece ve turdeki okullarda; a)Yonetici, oğretmen ve diğer...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
858,498Konular
982,028Mesajlar
30,009Kullanıcılar
hshahzjxhstzSon üye
Üst Alt