iltasyazilim
FD Üye
Merhaba herkeseArkadaşlar bundan 6 yıl önce ortaokul son sınıftaydım ve sınıfımda fazla hoş bi kız vardıBen ona o zamanlar bişeyler hissediyodum ama çocuksun ya diyodum ne aşkı diyodum kendi kendimeGörüğümğz duyduğumuz aşk filmlerden ibaretti çünkü23 hafta önce facebookta bir baktım beni eklemişO hoş kızCep nolarımızı aldıkMesajlaştık bi süreDün buluştukBana ben sana ortaokulda aşıktım fakat senn aklın her zaman diğer yerlerdeydi inanamıyorum ortaokul aşkımla buluştum ve görüşüyoruz dediBende pek mesajlaşmada msn'de sırça açıp konuştuğumuz zamanlarda baya bi hoşlanmaya başlamıştımBi de ortaokuldan kalan duygular var tabiDün de yüzyüze gelince tamamen anlatılmaz duygular içine girdimBelki bi hata yaptım ama onu bi daha görememe korkusuyla ona söyledim duygularımıO da bana sevgilisi olduğunu 8 aydır çıktıklarını ve sevgilsinin şehir dıştan olduğunu,bazı şeylere geç kaldığımızı söylediNe yapsam ne etsem bilmiyorumDün gecenin 2sinde ben sana harbiden aşık olmuşum o zamanlar ya! diye mesaj attıGeç kaldık olur ya lakin fazla hoş bi gündü teşekkürler fakat geç kaldık işte anla dediNe yapcam ben ya aklımdan çıkmıyoBakışları,konuşması flnO bana hala arkadaşmışız gibi mesajlar atıyo lakin o da bişeyler hissediyo eminim8 ay önce gelsen düşünmeden evet derdim diyo lakin sevgilim var diyoNE yapcam ben bişey söyleyin banaBişey önerin