Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
osman hocam emeğine sağlık.. bu cccam benimde severek takip ettiğim bir konu idi..ey gidi günler sene 1980 yllarda dreambox500 s cihazım vardı .. tam bir hobi idi yeni yazılım atmak ve güncel cccam bulmakla uğraşırdık.. hayal oldu bitti .. bu arada cihazım hala bir kenarda duruyor.. hatıra olarak bakıyorumiyi seyirler
* Hidden text: cannot be quoted. *
Sensi üstat evet o zamanlarda öyleydi bir çoğumuz eskiler bilir yeni yetişenler pek bilmez bunları ben o zamanlar sırf bu yüzden wu cihaz almıştım biliyorsun onların yazılımları normal cihazlardan zor bir gün gittim yazılım attırmaya karaköye yazılımı attılar cihaz aldı ama kapandı biz bekle,bekle cihaz açılacak diye yok meğerse yanlış yazılımdan gümlemiş sonra tarif ettiler falanca handa ustaya git tamirini yapacak gitsen ne olacak cihaz yurt dışı girişli tüm bord zarar görmüş tam 1 yıl sonra cihaz oldu bende tutmadım elimde sonra sattım bide çift tunerli motorlu çanakla kullanıyordum sonra next,in cihazını aldım onada 1 yıl sonra destek bitti o zamanlardan beri Cccam kullanıyorum ve forumlarda paylaşımlarım var halen kullanıyorum ben aslında iptv ye karşıyım alışmıştık direk canlı yayınları seyretmeye şimdi iptv internetten olduğu için gecikmeli geliyor seyrettiğimden zevk alamıyorum özellikle maç yayınlarını selam ve sevgilerimleosman hocam emeğine sağlık.. bu cccam benimde severek takip ettiğim bir konu idi..ey gidi günler sene 1980 yllarda dreambox500 s cihazım vardı .. tam bir hobi idi yeni yazılım atmak ve güncel cccam bulmakla uğraşırdık.. hayal oldu bitti .. bu arada cihazım hala bir kenarda duruyor.. hatıra olarak bakıyorum
Osmanke üstad terden göğe kadar haklısın..cccam paylaşım daha güzeldi.. ıptv ısınamadım nedeni çok donma ve kesilme oluyor nedeni free yani nete düşmüş panel oluşundan.. birgün derbi maçı izliyorum.. aşağ katta komşu gooooolll diye bar bar bağırıyor..allah allah dedim ben aynı yayını izliyorum.. ne golü yaaa .. acaba komşu başka bir maçmı izliyor dedim.. alo yaptım hemen .. abi gol oldu sen izlemiyormusun dedi. ya tabi izliyorum dedim..aradan 3-4 dakika geçti golü izleyebildim..Sensi üstat evet o zamanlarda öyleydi bir çoğumuz eskiler bilir yeni yetişenler pek bilmez bunları ben o zamanlar sırf bu yüzden wu cihaz almıştım biliyorsun onların yazılımları normal cihazlardan zor bir gün gittim yazılım attırmaya karaköye yazılımı attılar cihaz aldı ama kapandı biz bekle,bekle cihaz açılacak diye yok meğerse yanlış yazılımdan gümlemiş sonra tarif ettiler falanca handa ustaya git tamirini yapacak gitsen ne olacak cihaz yurt dışı girişli tüm bord zarar görmüş tam 1 yıl sonra cihaz oldu bende tutmadım elimde sonra sattım bide çift tunerli motorlu çanakla kullanıyordum sonra next,in cihazını aldım onada 1 yıl sonra destek bitti o zamanlardan beri Cccam kullanıyorum ve forumlarda paylaşımlarım var halen kullanıyorum ben aslında iptv ye karşıyım alışmıştık direk canlı yayınları seyretmeye şimdi iptv internetten olduğu için gecikmeli geliyor seyrettiğimden zevk alamıyorum özellikle maç yayınlarını selam ve sevgilerimle
Aynen işte bunun için bende sevmiyorum orjinal yayın seyredenler en az 1 dakka önce oda hızın iyiyse yoksa senin dediğin gibi 3-4 dakka oluyorOsmanke üstad terden göğe kadar haklısın..cccam paylaşım daha güzeldi.. ıptv ısınamadım nedeni çok donma ve kesilme oluyor nedeni free yani nete düşmüş panel oluşundan.. birgün derbi maçı izliyorum.. aşağ katta komşu gooooolll diye bar bar bağırıyor..allah allah dedim ben aynı yayını izliyorum.. ne golü yaaa .. acaba komşu başka bir maçmı izliyor dedim.. alo yaptım hemen .. abi gol oldu sen izlemiyormusun dedi. ya tabi izliyorum dedim..aradan 3-4 dakika geçti golü izleyebildim..