Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Osmanlı Usulu Keşkul Tarifi Resimli

Osmanlı Usulu Keşkul Tarifi Resimli
0
66

ahmet0135

FD Üye
Katılım
Nis 13, 2018
Mesajlar
3,764
Etkileşim
85
Puan
48
F-D Coin
0
Resimli Osmanlı Usulu Keşkul Tarifi

Osmanlı usulu keşkul malzemeleri

4 su bardağı sut

4 corba kaşığı pirinc unu

1 su bardağı tozşeker

30 gr cekilmiş badem

50 gr cekilmiş antepfıstığı

2 corba kaşığı rendelenmiş hindistancevizi

Suslemek icin

3 corba kaşığı file badem

imagesosmanliusulukeskultarifiresimli5ad401588f12f

Osmanlı usulu keşkul hazırlanışı

Denenmiş yemek tarifleri sunan Lezzet'in tatlı tarifleri listesinden iyi bir secim

Sut, pirinc unu, badem ve antepfıstığını tencereye alın Malzemeleri birbirine yedirinceye kadar cırpma teli ile cırpın Kısık ateşte tahta kaşıkla surekli karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin Tozşeker ve hindistancevizi rendesini ilave edip 5 dakika daha karıştırarak pişirin

Tatlıyı kaselere paylaştırıp uzerini file bademle susleyin Buzdolabında 23 saat bekletip soğuk olarak servis yapın
Osmanlı usulu keşkul artık hazır, afiyet olsun
 
858,475Konular
981,253Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt