Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar karakterin otp telefon numarasını değiştireceğim Fakat bu telefon numarasını ben kapattırdım ona gelen mesajı girmeden de kaldırmanın bir yolu görünmüyor Var mı bildiğiniz bir çözüm yöntemi?
Arkadaşlar uzun bir yazı yazıp sizleri yormak istemiyorumonla bi arkadaşım baştan sona tanıştım ve yeni bi şehre geldigi icin başlarda arkadaştık o beni sürekli arıyordu bi arkadaşa ihtiyacı vardısonra ben birşeyler hissetmeye başladım lakin o seni dost olarak görüyorum dedi lakin bi açık kapı...
viber yukledim telefonuma ama erişim izni verdikten sonra telefon numarası istiyor Ne telefonu yazacağım buraya cep telefonumun numarasını mı yazmam gerekiyor
Cevap: viber telefon numarası sorunu
evet cep telefonu numaranızı istiyor Ardından Viber, bu girdiğimiz numaranın bize ait...
viber yükledim telefonuma lakin erişim izni verdikten sonradan telefon numarası istiyor Ne telefonu yazacağım buraya cep telefonumun numarasını mı yazmam gerekiyor
Cevap: viber telefon numarası sorunu
evet cep telefonu numaranızı istiyor Ardından Viber, bu girdiğimiz numaranın bize ait...
Ilk Olarak meriç olabileceğimi düşünüyorum
Anlatıyorum
45 gündür bir kızla tanışıyoruzKız bana karşı gayet samimi ben de ona karşı samimiyimAramız süper fakat ya sırdaş olarak görülüyorum ya da sırada oysa erkek arkadaşı
Ilk gün tanıştığımızda hobilerden bahsediyorduk ikimizde bisiklet...
arkadaşlar yaşım 21 orta okulu beraber okuduğumuz bir kız vardı 1 kaç ay önce faceden eklemiş konuşuyoduk herzaman faceye giremiyeceğini söyledi bende telefon numarasını istedim verdi telden konuşuyoruz ona aleyhinde öbür duygular besliyorum üstü kapalı söylemeye çalıştım sen en kıymetli...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.