Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

OTP Telefon Problemi Lütfen Bakın!

OTP Telefon Problemi Lütfen Bakın!
0
278

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Arkadaşlar karakterin otp telefon numarasını değiştireceğim Fakat bu telefon numarasını ben kapattırdım ona gelen mesajı girmeden de kaldırmanın bir yolu görünmüyor Var mı bildiğiniz bir çözüm yöntemi?

Similar threads

Arkadaşlar uzun bir yazı yazıp sizleri yormak istemiyorumonla bi arkadaşım baştan sona tanıştım ve yeni bi şehre geldigi icin başlarda arkadaştık o beni sürekli arıyordu bi arkadaşa ihtiyacı vardısonra ben birşeyler hissetmeye başladım lakin o seni dost olarak görüyorum dedi lakin bi açık kapı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
viber yukledim telefonuma ama erişim izni verdikten sonra telefon numarası istiyor Ne telefonu yazacağım buraya cep telefonumun numarasını mı yazmam gerekiyor Cevap: viber telefon numarası sorunu evet cep telefonu numaranızı istiyor Ardından Viber, bu girdiğimiz numaranın bize ait...
Cevaplar
0
Görüntüleme
138
viber yükledim telefonuma lakin erişim izni verdikten sonradan telefon numarası istiyor Ne telefonu yazacağım buraya cep telefonumun numarasını mı yazmam gerekiyor Cevap: viber telefon numarası sorunu evet cep telefonu numaranızı istiyor Ardından Viber, bu girdiğimiz numaranın bize ait...
Cevaplar
0
Görüntüleme
130
Ilk Olarak meriç olabileceğimi düşünüyorum Anlatıyorum 45 gündür bir kızla tanışıyoruzKız bana karşı gayet samimi ben de ona karşı samimiyimAramız süper fakat ya sırdaş olarak görülüyorum ya da sırada oysa erkek arkadaşı Ilk gün tanıştığımızda hobilerden bahsediyorduk ikimizde bisiklet...
Cevaplar
0
Görüntüleme
122
arkadaşlar yaşım 21 orta okulu beraber okuduğumuz bir kız vardı 1 kaç ay önce faceden eklemiş konuşuyoduk herzaman faceye giremiyeceğini söyledi bende telefon numarasını istedim verdi telden konuşuyoruz ona aleyhinde öbür duygular besliyorum üstü kapalı söylemeye çalıştım sen en kıymetli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
86
858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt