Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyle bir gecer zamanki 10 Ocakta calan şarkı Seversin Sevmez sozleri

Oyle bir gecer zamanki 10 Ocakta calan şarkı Seversin Sevmez sozleri
0
102

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Oyle bir gecer zamanki Seversin Sevmez sozleri
Seversin Sevmez Gel dersin gelmez şarkısının sozu

Seversin sevmez, gel dersin gelmez
Bu acı bitmez caresizim caresiz
Gun gelir arkasından koşarsın bekle dersin
Bir kere donup bakmaz caresizim caresiz
Bir gun gelir aşk biter insafsızca terk eder
Butun bunların ardından sadece gozyaşı kalır
Beklerim gelmez haykırırım duymaz
Ağlarım bilmez caresizim caresiz
Ne yapsam bilmem ki arkasından gitsemmi
Sonun da ayrılık var caresizim caresiz
Seversin sevmez gel dersin gelmez
Bu acı bitmez caresizim caresiz
Bir zamanlar ne mutluyduk
Gelecekten umutluyduk
Gitti her taraf sessiz caresizim caresiz

Similar threads

O Kadar bir geçer zamanki Seversin Sevmez sözleri Seversin Sevmez Gel dersin gelmez şarkısının sözü Seversin sevmez, gel dersin gelmez Bu acı bitmez çaresizim biçare Gün gelir ardındaki koşarsın bekle dersin bir defa dönüp bakmaz çaresizim biçare Bir gün gelir aşk biter acımasızca terk...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
Pek bir geçer zamanki Seversin Sevmez sözleri Öyle bir geçer zamanki Seversin Sevmez sözleri Seversin Sevmez Gel dersin gelmez şarkısının sözü Pek Bir Geçer Zaman Ancak dizisinin 10 Ocak akşamı ekranlarda yer alan bölümünde Seversin sevmez, Gel dersin Gelmez adlı şarkı oldukça alkış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Böylece bir geçer zamanki 10 Ocakta çalan şarkı Seversin Sevmez sözleri Merhaba kızlar Öyle bir geçer zamanki 10 Ocakta çalan şarkı Seversin Sevmez sözleri var mı sizde  
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Oyle bir gecer zamanki 7 şubatta calan şarkı oyle bir gecer zamanki son bolumde calan şarkının sozleri hani ben senin kaderine yazılan sevincin kederindim hani sen bana bu hayattan hic korkma ben varım demiştin yalan soyledin senin viccdanın yokmu beni aldattın senin insafın yokmu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
134
Oyle bir gecer zamanki berrinle ahmetin ayrılışında calan şarkı sozleri Oyle Bir Gecer zamanki arkadaş şarkısının sozleri Bir kıvılcım duşer once, buyur yavaş yavaş Bir bakarsın volkan olmuş, yanmışsın arkadaş Dolduramaz boşluğunu ne ana ne gardaş Bu en guzel, bu en sıcak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
73
858,497Konular
981,909Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt