iltasyazilim
FD Üye
Merhabalar bilgisayarımda oyun oynarken 10 ila 30 dakika sonrasında birden ekran kararıyor sesler gidiyor ve monitörde sinyal yok yazısı çıkıyor fakat bilgisayar çalışıyor Fare klavye ve wireless adapter ın da ışıkları sönüyor Haliylen bilgisayarı düğmesine basılı tutarak kapatmam gerekiyor
Bu sorun dün başladı İnternette takılırken veya hearthstone gibi basit oyunlar oynarken bir sıkıntı yok fakat gta 5 gibi (bu sorun olmadan önce yüksek grafiklerse gayet rahat oynayabildiğim oyunlardan biri) oyunlarda bu sorunu yaşıyorum
Denediğim çözümler: Rami çıkarıp taktım, monitor fişlerini kontrol ettim, ekran kartı fanını ve driverlarını kontrol ettim Hala sorun devam ediyor
Lütfen sorunu çözmemde bana yardımcı olun
Sistem: Win 7 64 bit (korsan)
Ekran kartı: amd r7 370 4gb 256 bit (3 aylık)
İşlemci: amd fx4 36 ghz (yaklaşık 3 yıllık)
Ram: kingston black 8gb (yaklaşık 3 yıllık)
Bu sorun dün başladı İnternette takılırken veya hearthstone gibi basit oyunlar oynarken bir sıkıntı yok fakat gta 5 gibi (bu sorun olmadan önce yüksek grafiklerse gayet rahat oynayabildiğim oyunlardan biri) oyunlarda bu sorunu yaşıyorum
Denediğim çözümler: Rami çıkarıp taktım, monitor fişlerini kontrol ettim, ekran kartı fanını ve driverlarını kontrol ettim Hala sorun devam ediyor
Lütfen sorunu çözmemde bana yardımcı olun
Sistem: Win 7 64 bit (korsan)
Ekran kartı: amd r7 370 4gb 256 bit (3 aylık)
İşlemci: amd fx4 36 ghz (yaklaşık 3 yıllık)
Ram: kingston black 8gb (yaklaşık 3 yıllık)