Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Oyun Oynarken Ekran Kararıyor Yardım Lütfen

Oyun Oynarken Ekran Kararıyor Yardım Lütfen
0
107

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Merhabalar bilgisayarımda oyun oynarken 10 ila 30 dakika sonrasında birden ekran kararıyor sesler gidiyor ve monitörde sinyal yok yazısı çıkıyor fakat bilgisayar çalışıyor Fare klavye ve wireless adapter ın da ışıkları sönüyor Haliylen bilgisayarı düğmesine basılı tutarak kapatmam gerekiyor

Bu sorun dün başladı İnternette takılırken veya hearthstone gibi basit oyunlar oynarken bir sıkıntı yok fakat gta 5 gibi (bu sorun olmadan önce yüksek grafiklerse gayet rahat oynayabildiğim oyunlardan biri) oyunlarda bu sorunu yaşıyorum

Denediğim çözümler: Rami çıkarıp taktım, monitor fişlerini kontrol ettim, ekran kartı fanını ve driverlarını kontrol ettim Hala sorun devam ediyor

Lütfen sorunu çözmemde bana yardımcı olun

Sistem: Win 7 64 bit (korsan)

Ekran kartı: amd r7 370 4gb 256 bit (3 aylık)
İşlemci: amd fx4 36 ghz (yaklaşık 3 yıllık)
Ram: kingston black 8gb (yaklaşık 3 yıllık)

Similar threads

Merhaba arkadaşlar Bugün oyun oynarken birden ekranda ilk başta dikey sonra yatay yeşil çizgiler çıktı ve bilgisayar kapandı Bilgisayarı tekrar açtım fakat ne ekran geliyor, ne klavyenin ne farenin ne de wireless adapter ın ışığı yanıyordu İlk başta ram i çıkarıp taktım daha sonra da ekran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
89
merhaba değerli Forumtr üyeleri ve adminleri laptup um yaklaşık 1 ay önce gayet düzgün dü format attım bi süre sonra bigisayar kapanmaya başladı oyun oynarken birden siyah ekran geliyo ve tık diye kapanıyo 8gb ram i5 işlemci gt330 2gb ekran kartı var lütfen yarım edin oyundan attığı için ban...
Cevaplar
0
Görüntüleme
189
merhaba değerli Forumtr üyeleri ve adminleri laptup um yaklaşık 1 ay önce gayet düzgün dü format attım bi süre sonra bigisayar kapanmaya başladı oyun oynarken birden siyah ekran geliyo ve tık diye kapanıyo 8gb ram i5 işlemci gt330 2gb ekran kartı var lütfen yarım edin oyundan attığı için ban...
Cevaplar
0
Görüntüleme
99
Cevaplar
0
Görüntüleme
131
Arkadaslar öncelikle merhaba, Dün internetten aldığım msi amd r7 240 128 bit ekran kartım elime ulaştı, bütün güncellemeleri yaptim ama daha önceki ekran kartıma (1gb paylasımlı) kıyasla bile fps artması gerekirken düşüş oldu, dxdiag'dan ekran kartı özelliklerine baktığımda 2 gb göstermesi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
858,528Konular
981,487Mesajlar
31,426Kullanıcılar
ködndkellSon üye
Üst Alt