Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Özbek Pilavı

Özbek Pilavı
0
32

morfeus

FD Üye
Katılım
Kas 12, 2021
Mesajlar
3
Etkileşim
4
Puan
38
Yaş
46
Konum
Rusya
F-D Coin
139
ozbek-pilavi-2.jpg

Özbek Pilavı Tanımı İçin Gereçler

  • 250 gram kuşbaşı yahut kavurma
  • 2 orta uzunluk havuç
  • 1 tane küçük uzunluk soğan
  • 1 su bardağı pirinç
  • 2 su bardağı sıcak su
  • Yarım çay bardağı sıvı yağ
  • 1 yemek kaşığı tereyağı
  • Tuz ve karabiber

Özbek Pilavı Tanımı Yapılışı

  1. Sıvı yağ ile soğanı kavuruyoruz.
  2. Kavurmayı ekleyip soğan ile kavuruyoruz(ben kavurma kullandım istediğiniz kadar ekleyebilirsiniz).
  3. Rendelediğimiz havuçları da ekliyoruz.
  4. Tereyağı ekliyoruz.
  5. Pirinci ekliyoruz hafif kavurduktan sonra su, tuz ve karabiberi de ekliyoruz.
  6. Kısık ateşte suyunu çekene kadar pişmeye bırakıyoruz. Afiyet olsun ☺️.
 
858,496Konular
982,163Mesajlar
30,105Kullanıcılar
jactellerSon üye
Üst Alt