Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozcan Deniz Gecer ( Ozcan Deniz Cover ) Şarkı Sozu

Ozcan Deniz Gecer ( Ozcan Deniz Cover ) Şarkı Sozu
0
133

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ozcan Deniz Gecer Şarkı Sozu (Evim Sensin)

Hep aynı hikaye gonlum duşunce aşka
Her ayrılık aynı yalnız kişiler başka
Hep aynı yalnızlık aynı tanıdık telaş
Hep aynı herşey aynı sanki birbirine eş

Gecer gecer daha oncekiler gibi
Bu da gecer neler neler gecmedi ki
Yine duşer deli ane gonlum aşka
Aşka vurgunum ben

Hep aynı heyecan aynı cocuksu hayal
Ben boyle biraz deli
Sende bir an oyle kal nasıl olsa

Similar threads

Ozcan Deniz Gecer Şarkı Sozleri Evim Sensin Film Muziği Hep aynı hikaye gonlum duşunce aşka Her ayrılık aynı yalnız kişiler başka Hep aynı yalnızlık aynı tanıdık telaş Hep aynı herşey aynı sanki birbirine eş Gecer gecer daha oncekiler gibi Bu da gecer neler neler gecmedi ki...
Cevaplar
0
Görüntüleme
142
Ozcan Deniz Nazbarı şarkı sozleri Ozcan Deniz Nazbarı şarkısı sozu Ne olur ansızın bana gel Ayrılığı unut at Bu deli derbeder adamı Al yureğine kat Gel bir de bana sor yokluğunu Yokluğun hakikat Gel bir de bana sor yokluğunu Yokluğun hakikat Cal soyle dertli sazım Yar gonlumde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
106
Ozcan Deniz Deniz Cakır ya sonra şarkı sozu Ozcan Deniz & Deniz Cakır ya sonra şarkı sozleri ozcan deniz deniz cakır dueti ya sonra deniz cakır ozcan deniz ya sonra şarkısı 2019 imagesozcandenizdenizcakiryasonrasarkisisozu5adab02ede23c nedir derdin soyle diye bir gun bana sormadın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Ozcan Deniz Vazgec Gonlum Şarkı Sozleri Ozcan Deniz Vazgec Gonlum Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri Vazgec gonlum sen bu aşktan Sana kıymet veren mi var Unut dertten zevk almayı Seni ancak seven anlar Kapat cile kapısını Girmesin o vefasızlar Dunya denen şu hanede Elbet seni biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Ozcan Deniz Sen Yarim İdun Şarkı Sozleri Ozcan Deniz Sen Yarim İdun Şarkı Sozu Duet Fahriye Evcen Evim Sensin Film Muziği sen gulum idun , sevduğum idun , soz vermiştuk olumune sen benum idun alnumuza yazildi yar bu kara yazi soz vermiştuk tutamaduk biz sozumuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
108
858,467Konular
981,169Mesajlar
29,537Kullanıcılar
emirbregaSon üye
Üst Alt