Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Ozcan Deniz Yapmak Lazım Şarkı Sozu

Ozcan Deniz Yapmak Lazım Şarkı Sozu
0
99

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Ozcan Deniz Yapmak Lazım Şarkı Sozleri

Ozcan Deniz Yapmak Lazım

Bildiğim herşeyi unutasım var

Başıboş sahilde dolaşasım var

İte kopeğe bulaşasım var bu aralar

Kustuğum herkesle barışasım var

Bi daha bi daha kusup aramayasım var

Kapı bacayı dağıtasım var bu aralar

Arayanı da aramayanı da

Yarayanı da yaramayanı da

Kınayanı da kınamayanı da boşverdim

Dertli bir kemancı bulmak lazım

Şoyle bir masayı donatmak lazım

Gelmişine gecmişine kısa bir ziyaret yapmak lazım

Similar threads

Ozcan Deniz Yapmak Lazım Şarkı Sozleri Ozcan Deniz Yapmak Lazım şarkısı sozu Bildiğim her şeyi unutasım var Başıboş sahilde dolaşasım var İte kopeğe bulaşasım var Bu aralar Kustuğum herkesle barışasım var Bir daha bir daha kusup aramayasım var Kapı bacayı dağıtasım var Bu aralar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
116
Ozcan Deniz Yapmak Lazım şarkısı sozu Ozcan Deniz Yapmak Lazım şarkısının sozleri Bildiğim her şeyi unutasım var Başıboş sahilde dolaşasım var İte kopeğe bulaşasım var Bu aralar Kustuğum herkesle barışasım var Bir daha bir daha kusup aramayasım var Kapı bacayı dağıtasım var Bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
Ozcan Deniz Vazgec Gonlum Şarkı Sozleri Ozcan Deniz Vazgec Gonlum Şarkı Sozu, Şarkı Sozleri Vazgec gonlum sen bu aşktan Sana kıymet veren mi var Unut dertten zevk almayı Seni ancak seven anlar Kapat cile kapısını Girmesin o vefasızlar Dunya denen şu hanede Elbet seni biri...
Cevaplar
0
Görüntüleme
113
Ozcan Deniz Bi' Duşun Şarkı Sozleri Ozcan Deniz Bi' Duşun şarkısı sozu Bir insanın ustune bu kadar gelinmez ki Nedir bu sendeki bir şey olmaz duygusu Uzaktan oyle mi gorunuyorum gercekten Yanmaz bunun canı insan değil bu Benim de yaralanınca yanan bir canım var Ayrılık yaşayınca akan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
96
Ozcan Deniz Kimseler Kalmadı Şarkı Sozleri Ozcan Deniz Kimseler Kalmadı şarkısı sozu Ortalıkta aşık olunacak Kimseler kalmadı kimseler kalmadı Kalanı da bulana kadar Beni yıllar aldı Beni yeller aldı Nerdesin hakkım olan guzel Beni eller uzer ziyan zebil eder Parca pincik yolunan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
88
858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt