nicebayan
FD Üye
- Etkileşim
- 2
- Web sitesi
- nicebayan.com
- F-D Coin
- 90
özel mektup örnekleri kısa arkadaşa
Özel mektupları yazarken uyarı edilecek özellikler şunlardır:
(a) Mektup yazılacak kâğıt, şekil yönünden ahenkli ve pak olmalıdır
(b) Mektup, mürekkepli veya tükenmez siyah renkli kalemle yazılmalıdır
(c) Mektubun sağ üst köşesine tarih, yanına da yazıldığı yerin adıkonmalıdır
(d) Mektubu göndereceğimiz kişinin genel özelliklerine göre (yaşı, kültür düzeyi, yakın olma derecesi vb) hitap cümlesibulunmalıdır
(e) Mektubun sağ daha aşağı köşesine adsoyadyazılmalı ve imzaatılmalıdır
(f) Mektubun sol daha aşağı köşesine adresyazılmalıdır
Canım Arkadaşım
Nasılsın? Gerçekten bu soruyu sormam kusur sen daima iyisindir, benim en güç anlarımda deha yüzünden gülücüğü beceriksiz etmeyip o travmatik dönemlerimi atlatmama her zaman asistan oldun Sana ne dek teşekkür etsem azdır
Mektubunda buraya geleceğinden bahsetmişsin, duyunca fazla sevindim seni tekrar görecek olmak çok mutlu etti beni çoktan neler yapacağımızı planlıyorum Sen yokken değişen buraları görünce çok şaşıracaksın lakin üzülme heryeri birlikte gezeceğiz ve araya giren zamana inat burdan hiç uzaklaşmamışsın gibi hissedeceksin
Biliyormusun seni özlemek geleceğin günü sabırsızlıkla ummak bile hoş çünkü dostluğumuz bu ayrılıklarla perçinlendi Fakat bundan böyle hasret bitiyor ve geliyorsun Seni seviyorum canım arka
*
Özel mektupları yazarken uyarı edilecek özellikler şunlardır:
(a) Mektup yazılacak kâğıt, şekil yönünden ahenkli ve pak olmalıdır
(b) Mektup, mürekkepli veya tükenmez siyah renkli kalemle yazılmalıdır
(c) Mektubun sağ üst köşesine tarih, yanına da yazıldığı yerin adıkonmalıdır
(d) Mektubu göndereceğimiz kişinin genel özelliklerine göre (yaşı, kültür düzeyi, yakın olma derecesi vb) hitap cümlesibulunmalıdır
(e) Mektubun sağ daha aşağı köşesine adsoyadyazılmalı ve imzaatılmalıdır
(f) Mektubun sol daha aşağı köşesine adresyazılmalıdır
Canım Arkadaşım
Nasılsın? Gerçekten bu soruyu sormam kusur sen daima iyisindir, benim en güç anlarımda deha yüzünden gülücüğü beceriksiz etmeyip o travmatik dönemlerimi atlatmama her zaman asistan oldun Sana ne dek teşekkür etsem azdır
Mektubunda buraya geleceğinden bahsetmişsin, duyunca fazla sevindim seni tekrar görecek olmak çok mutlu etti beni çoktan neler yapacağımızı planlıyorum Sen yokken değişen buraları görünce çok şaşıracaksın lakin üzülme heryeri birlikte gezeceğiz ve araya giren zamana inat burdan hiç uzaklaşmamışsın gibi hissedeceksin
Biliyormusun seni özlemek geleceğin günü sabırsızlıkla ummak bile hoş çünkü dostluğumuz bu ayrılıklarla perçinlendi Fakat bundan böyle hasret bitiyor ve geliyorsun Seni seviyorum canım arka
*