Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Ozge Ozpirincci'nin Guzellik sırları

Ozge Ozpirincci'nin Guzellik sırları
0
126

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
imagesozgeozpirinccininguzelliksirlari5ad5073d91565

İlk defa karşımıza cıktığında bir reklamda yuzunu buyuk bir keyifle cikolatalı keke bulaştıran Ozge Ozpirincci'yi daha sonra Cesaretin Var Mı Aşka? dizisinde izledik Bu aralar bir annekızın hikayesini anlatan Korusun'da universite hayatına ayak uydurmaya calışan 18 yaşındaki bir genc kızı canlandıran oyuncu, dizideki doğal goruntusunun aksine gercek hayatmda renkli makyaj yapmayı cok sevdiğini soyluyor Makyaj cantasında siyah bir maskara, pembe bir allık ve renksiz bir parlatıcı bulmayı beklerken, mavi, mor ve yeşil maskaralar ile rengarenk farlar gorduğumuzde oldukca şaşırdık

Cilt bakımında nelere dikkat edersiniz?
Biraz kuru bir cildim var Bu yuzden nemlendirmeye cok dikkat ediyorum Clinique' in temizleyicisi ve nemlendiricilerini kullanıyorum Uc farklı nemlendiricim var Uc gunde bir Turn Around kremim surup uze¬rine normal nemlendirici uyguluyorum Bir de gozeneklerim cok acık olduğundan gozenek sıkılaştıncı bir krem kullanıyorum

Maske ya da peeling'lerle cilt bakımı yaptırır mısınız?
Haftada uc kere kendim peeling yaparım Bir de kuzenlerimle arada bir araya geliriz Eğlenmek icin internetten ceşitli maske tarifleri alırız Yumurtalı, ballı, meyveli karışımlarla maske hazırlayıp deneriz Genelde benim yuzumde deniyoruz Aslında bu maskeleri duzenli uygulasam herhalde cildim şimdi cok daha guzel olurdu Makyajla aranız nasıl? Dizide 17 yaşında bir genc kızı canlandırdığım icin hemen hemen yuzumde hic makyaj olmuyor Gunluk hayatımda ise cildim kotuyse biraz* fondoten surerim Dudaklarıma dudak nemlendiricisi ya da parlatıcı, maskara ve pembeşeftali tonlarında bir allık suruyorum Kaş altlarıma ise likit bir aydınlatıcı uyguluyorum Gece dışarı cıkarken kırmızı bir ruju tercih ederim Ayrıca, mavi, yeşil ve mor renkte maskaraları ve yine canlı renklerde farları cok seviyorum

Guzel kadın deyince aklınıza hangi isimler geliyor?
Natalie Portman'ı beğenirim Cok saf bir guzelliği var Sophia Lauren, Elizabeth Taylor ve Audrey Hepburn gibi klasik guzeller geliyor aklıma O donemlere gore cok modem bir guzellikleri var

Hangi parfumu kullanıyorsunuz?
Armani Code cok severek kullandığım bir parfum Gunduz genellikle Jil Sander Sun'ı tercih ediyorum Bir de Victoria's Secret'ın muhteşem kokularım da cok beğeniyorum

Guzellikle ilgili yaptığınız hatalar oldu mu? Kaşlarım birbirine cok yakındı ve aldırmak istiyordum fakat annem daha cok kucuksun diyerek bir turlu izin vermiyordu, iz yaşındaydım ve asi bir kız olduğum icin kendi bildiğimi okudum Kaşlarımı tam ortadan makasla kestim Evet yanlış duymadınız! Cımbız değil makasla! Bundan daha buyuk bir hata olabilir mi?

Annenizden oğrendiğiniz guzellik sırlarınız var mı?
Annem makyaj ve guzellik konularına cok meraklı değildi Ama her kucuk kız gibi nen de bazen onun rujlarım surerdim Fakat aynaya baktığımda gorduğum kızı hicbeğenmez, Cok cirkin oldum!der ve hemen yuzumu silerdim Ardından da sokağa fırlayıp erkek cocukları gibi oynardım Neyse ki şimdi makyaja daha meraklıyım Renk renk kalemlerim, farlarım ve maskaralarımla farklı deneyler yapıyorum

Ozge Ozpirincci'nin makyaj sırları:

MAC, Powerpoint gozkalemi 32 TL
Bourjois, Liner Clubbing Maskara 30 TL
Dior, Dior Addict Ultra Gloss Dudak Parlatıcısı
59 TL
Clinique UpLighting Liquid Illuminatior Aydınlatıcı 47 TL
Blistex Dudak Nemlendiricisi 7,50 TL
Clinique Blush Toz Allık 64 TL
Jil Sunder Parfum 75,99 TL
MAC Far fırcası No:228 22 TL

Kaynak: InStyle