Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Paça Tadında Kemik Çorbası

Paça Tadında Kemik Çorbası
0
48

dadaş

FD Üye
Katılım
Ocak 9, 2022
Mesajlar
38,091
Etkileşim
1
Puan
38
Yaş
46
F-D Coin
70
paca-tadinda-kemik-corbasi.jpg

Paça Tadında Kemik Çorbası Tanımı İçin Gereçler

  • 2 modül kemik (Kemiklerimiz biraz etli olacak ben bayramda kestiğimiz kemiklerden yaptım)
  • 3 yemek kaşığı un
  • 1 baş sarımsak
  • Tuz
  • Birazda sıvı yağ

Paça Tadında Kemik Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
  1. Düdüklüde kemiklerimizi etler kemikten ayrılıncaya kadar haşlıyoruz.
  2. Çorbayı yapacağımız tencerede yağ ve unu koyup, kavuruyoruz. Unun rengi biraz kahverengi olana kadar.
  3. Kavrulan unun üzerine haşlanan kemiğin suyunu süzgeçten geçirerek boşaltıyoruz, şayet ki çobamız koyu olursa biraz su ekleyebiliriz.
  4. Daha sonra doğradığımız etleri ve sarımsağı çorbanın içine koyduktan sonra bir taşım kaynatıyoruz ve çorbamız hazır. Afiyet olsun.
Paça Tadında Kemik Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
858,480Konular
981,426Mesajlar
29,591Kullanıcılar
OmurxyzSon üye
Üst Alt